Microphone Cover van Xpuff: gedaan met windgeruis op je iPhone headset!

Door

Redactie

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Redactie

Laatste update:

0

Bellen tijdens het fietsen kan een ramp zijn, maar Xpuff heeft een oplossing voor het storende windgeruis: een briljante windbescherming!

Dat een geniale oplossing soms redelijk simpel kan zijn, wordt prachtig geïllustreerd door de slimme koppen van Xpuff, een Zweedse start-up Stockholm. Met hun Microphone Wind Cover zorgen ze ervoor dat gebruikers van de Apple headsets weer goed kunnen communiceren en storend geruis wegblijft. Met name in Nederland zal deze gadget dus zeker handig zijn!

Microphone Headset Cover van Xpuff

Het idee achter het nieuwe Kickstarter-project dat vanaf 8 februari live staat, is simpel maar briljant! Xpuff heeft een bescherming ontwikkeld die precies op de microfoon van je Apple Headset past, waarbij alle functionaliteit behouden blijft, maar storend geruis door wind, stoten of krassen (o.a. kleding of baard) wegblijft! Bekijk hier een korte introductie video:

Handig en snel

De Microphone Wind Cover is zo gemaakt, dat hij niet alleen wind of ander geruis dempt, maar ook dat de iPhone Headset haar functionaliteit niet verliest en daarnaast de bescherming gemakkelijk te monteren is.

Het nieuwe product is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart, grijs, blauw en rood), waarbij het schuim modieus uitpakt bij de witte iPhone Headset! De Microphone Headset Cover van Xpuff is vanaf 8 februari op Kickstarter te vinden.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...