8 in 1: van kinderwagen naar kinderfiets in enkele stappen

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

monkey cycle fiets

Kinderen zijn natuurlijk erg leuk, maar de afschaf van spullen kan erg duur zijn. Een kinderwagen, een driewieler, een loopfiets en een echte fiets zijn allemaal spullen die je voor je kind wel hebben, maar dat kost vaak veel geld. MonkeyCycle is de oplossing. Je bouwt je kinderwagen in fases om tot volwaardige kinderfiets.

kind op monkeycycle

Acht fietsen in één

De MonkeyCycle is een modulair voertuig dat je in verschillende vormen kunt opzetten. Dit alles-in-één voertuig is in verschillende varianten verkrijgbaar. Met de meest uitgebreide versie, de Full kit, kun je tot wel 8 verschillende voertuigjes in elkaar zetten. De basis en de start van het pakket is een kinderwagen. De stangen van deze kinderwagen zijn zodanig om te bouwen dat er een driewieler van gemaakt kan worden.

Hoe ouder het kind wordt, hoe zelfstandiger hij zich kan verplaatsen. Een lage loopfiets kan voor een kind een leuke manier zijn om van A naar B te komen. Deze loopfiets kan vervolgens worden omgebouwd tot hoge loopfiets en later zelfs tot volwaardige fiets met trappers. De ultieme stap is de quad, die kan worden gemaakt met alle vier de wielen die oorspronkelijk onder de kinderwagen gemonteerd waren.

https://www.youtube.com/watch?v=1hfBz2vrFrw

Jaren vooruit met MonkeyCycle

Een kind groeit snel en een groot voordeel van de MonkeyCycle is dat je niet om de haverklap een nieuw fiets voor de kleine hoeft te kopen. Met de MonkeyCycle kun je jaren vooruit, vanaf het moment dat ze in de kinderwagen liggen tot aan het moment dat ze zelfstandig kunnen fietsen. Ieder jaar een nieuwe fiets of driewieler kopen is dus niet meer nodig.

stappenplan monkeycycle

Te koop via Kickstarter

De MonkeyCycle is verkrijgbaar via Kickstarter vanaf een prijs van 199 dollar. Voor die prijs krijg je het basispakket waarmee je een aantal van 8 varianten kunt bouwen. Tegen een meerprijs ook de meer uitgebreide varianten beschikbaar waarmee je de 8 varianten volledig kunt opzetten en je kind dus optimaal fietsplezier kunt bieden. Leuk voor het kind en goed voor je eigen portemonnee!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...