Under-cover: de must-have gadget voor iedereen die wel eens fietst

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Iedereen die in de herfst of winter wel eens op de fiets zit in Nederland, weet dat regen geen pretje is. Natuurlijk kun je een regenpak aan, maar er zijn betere oplossingen, zoals de Under-cover.

Fietsen in de regen

Als je in Nederland woont, heb je dat vast wel eens meegemaakt, fietsen in de regen. Je bent vergeten je poncho of regenjas aan te doen of mee te nemen en je komt drijfnat thuis, of erger, op kantoor, school of je afspraak.

Via: youtube.com (capture) | ExergiaDOTde

Daar wil de maker en bedenker van Under-Cover iets aan doen. Deze ‘fietsparaplu’ moet je helpen droog te blijven. Er zou geruime tijd ontwikkeling in hebben gezeten, maar het concept is nu uitgewerkt.

Under-Cover

De Under-Cover is een combinatie van een paraplu en regenjas die er niet alleen voor zorgt dat je bovenlichaam droog blijft, maar ook werk heeft gemaakt van je benen.

Via: youtube.com (capture) | ExergiaDOTde

Door de eenvoudige montage op de fiets kun je hem zo uitklappen en is het een kwestie van op doen, je hoofd er doorheen en dan blijf je droog. In ieder geval een stuk droger.

Wat ik me wel afvraag: in de video is te zien dat de Under-Cover over het voorlicht van de fiets zit, niet erg handig.

Aanschaffen?

De Under-Cover heeft op Kickstarter gestaan, maar heeft daar niet het beoogde bedrag gehaald. Voor zo’n 39 euro kon je daar het project steunen. Inmiddels wordt er verwezen naar de website, maar is het nog niet helemaal duidelijk of het product ook echt in productie is gegaan.

Toch vond ik het een dermate interessant product dat ik hem graag wilde delen, want ja, wie wil er nu niet minder nat worden op de fiets…

Lees ook: Met Clip maak je voor 350 euro eenvoudig een elektrische fiets


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...