Tado brengt Care & Protect en nieuwe V3+ Starterkit uit

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tado is één van de grootste aanbieders van slimme thermostaten wereldwijd. Vorig jaar lanceerden ze een nieuwe dienst en product, die nog steeds ontzettend interessant zijn!

Tado Starterkit v3+ met draadloze sensoren

Bij de laatste nieuwe starterkits V3+ zijn er een aantal wijzigingen zijn aangebracht. Zo is er de keuze om de thermostaat ‘draadloos’ aan te sluiten op de verwarmingsketel, waardoor de verbinding draadloos tot stand wordt gebracht.

Daarnaast zijn er nieuwe temperatuursensoren uitgebracht, die voor €79.99 over de toonbank gaan, waarmee je op elke locatie in de kamer kunt meten. Dat wil dus zeggen dat je een beeld krijgt dat meer gebaseerd is op de werkelijkheid qua meting van de temperatuur.

Lees ook: Review Tado slimme thermostaat

Tado Care & Protect

Met Care & Protect wordt er een nieuwe dienst gelanceerd die gebruikers moet helpen om zorgeloos gebruik te kunnen maken van hun verwarming.

Deze tool spoort problemen op met verwarmingssystemen om zo storingen te voorkomen. Er wordt 24/7 gekeken of er ongeregeldheden zijn, waardoor er sneller gehandeld of gealarmeerd kan worden als er iets aan de hand is.

Zodra er een probleem vastgesteld wordt, wordt er via de app een doe-het-zelf oplossing voorgesteld om te zorgen dat de storing zo snel mogelijk verholpen is. Door de monitoring van het hele systeem, worden sneller mankementen vastgesteld en komen gebruikers minder snel voor verrassingen te staan dat de ketel niet meer werkt.

Tado Care en Protect is beschikbaar voor alle klanten en is opgenomen in het ‘Auto Assist’ abonnement van Tado. Hiermee krijg je onder andere toegang tot Geofencing en ook deze nieuwe functie.

Tado Auto Assist kost €2,99 per maand of €24,99 per jaar.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...