Dit survival horloge zet alles in vuur en vlam

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Coslino Survival Horloge

Ben je ook altijd je aansteker kwijt op het moment suprême? Of wil je ‘m niet constant in je broekzak voelen, maar wél altijd bij je hebben? Dit survival horloge van Coslino heeft een ingebouwde aansteker. Zo draag je er altijd eentje bij je om je pols. Handig!

Aansteker om je pols

Het Coslino Survival Horloge is niet zomaar een horloge. Al is zijn belangrijkste functie natuurlijk wel het tonen van de tijd. Als je de klokplaat naar de zijkant laat glijden, komt er echter een kleine aansteker tevoorschijn. En om rekening te houden met weerbarstige Nederlandse weersomstandigheden, is de aansteker ook nog eens windproof.

Je kunt de aansteker dus in allerlei situaties gebruiken om sigaretten, kaarsen of een kampvuurtje aan te steken. Ook leuk: Als iemand je om een vuurtje vraagt, maak je gelijk een onvergetelijke indruk met je handige horloge.

Stijlvol en handig

Omdat het horloge ook een USB aansluiting heeft, kun je ‘m opladen via USB. Geen moeilijk gedoe dus. Ideaal voor onderweg of bijvoorbeeld tijdens je vakantie. En voor we het vergeten te zeggen: behalve ‘handig’ is het Coslino Survival Horloge ook nog eens stijlvol uitgevoerd. Dus ook als je niet door de bushbush loopt om fikkie te stoken kun je er prima mee voor de dag komen.

Via giphy.com

Je eigen survival horloge

Het horloge is te koop in de webshop van Coslino en kost slechts €29,95. Een koopje! Ga jij ervoor gaan?


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...