Een hekel aan smartwatches? Dan is dit slimme horloge iets voor jou!

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

slim horloge garmin

De techniek staat voor niets en simpele horloges met slechts een wijzerplaat en wijzers worden volop vervangen door de smartwatch. De mogelijkheden daarmee zijn eindeloos en bieden veel voordelen. Maar wat nou als je de smartwatch helemaal niet mooi vindt? Dan is dit slimme horloge van Garmin een goed alternatief. Met een klassiek uiterlijk en de functies van o.a. een sport en fitness tracker is de Vivomove HR alles wat je nodig hebt.

Een ‘gewoon’ horloge met veel extra opties

Op het eerste gezicht is de Vivomove HR van Garmin een heel gewoon horloge. De klassieke vormen en de simpele wijzerplaat en wijzers verraden duidelijk niet wat je verder nog met dit horloge kunt doen. Een tikje op het scherm onthullen dat wel. De wijzers gaan automatisch opzij en onderaan de wijzerplaat swipe je nu eenvoudig heen en weer vol tal van opties. Bedien je muziek en check je hartslag, de stappenteller, je berichten of het weerbericht.

Functies vs. design

Natuurlijk kan de Vivomove niet alles wat je smartphone kan. Dat is het compromis voor het prachtige uiterlijk van dit slimme klokje. Garmin zet ‘m dan ook vooral in de markt als sport en fitness tracker. Maar dan wel eentje met een prachtig design. Perfect geschikt voor formele gelegenheden, maar ook voor tijdens het sporten. Omdat de Vivomove waterdicht is, kun je ‘m ook prima dragen onder de douche of tijdens een flinke regenbui.

Hebben?

Garmin’s Vivomove HR is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren in ‘premium’ of ‘sport’ stijl. Kies dus vooral voor een variant die past bij jouw kledingstijl, zodat het een sierraad én slim horloge is dat je dagelijks kunt dragen. De smartwatch is via Amazon te koop vanaf 175 euro (omgerekend), maar ook via Coolblue of bol.com is deze verkrijgbaar! Zeker weten dat mensen verbaasd zullen zijn over de mogelijkheden van jouw nieuwe horloge!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...