Haal de muzikant (of producer) in je naar boven met Pipes

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

Pipes music performance machine

Muziek is heerlijk om naar luisteren, maar oh zo moeilijk om te produceren. Althans, dat denkt iedereen. Fabrikant Synesthesia heeft de Pipes aangekondigd, een tool die jou op een hele eenvoudige manier muziek laat produceren. Wie weet heb jij binnenkort je eigen hit op je naam staan.

Complete muziekbibliotheek

Muziek maken is een vak apart. Het ziet er vaak makkelijk uit hoe bekende DJ’s dat doen, maar er komt veel bij kijken. Pipes neemt je echter veel van dat werk uit handen. Op het apparaat zit een 7 inch touchscreen waarmee je toegang hebt tot een een enorm grote bibliotheek aan geluidsfragmenten, instrumenten en andere audiofiles. Zo is de eerste stap naar jouw muziek snel gezet.

Pipes muziek systeem

Geef je eigen twist aan muziek

Met alle beschikbare media kun jij heel eenvoudig je muziek gaan opnemen. Op het apparaat zit bovendien een functie waarmee je al je gemaakte muziek onbeperkt kunt editen of bepaalde geluidseffecten er aan toevoegen. Tevreden over het eindresultaat? Dan kun je het eenvoudig op de Pipes opslaan op de 32 of 128 GB intern geheugen.

De Pipes is van de meest moderne software en mogelijkheden voorzien. Zo kun je via Wifi heel eenvoudig nieuwe beschikbare samples en geluidseffecten downloaden en kun je je zelfgemaakte hit opslaan in alle gangbare bestandsextensies.

Word zelf muziekproducer

Dus ging jij er vanuit dat je David Guetta of Armin van Buuren moet heten om goede muziek te kunnen maken? Of dat je daar een enorm kostbare muziekstudio voor moet hebben? Dan heb je het mis. De Pipes maakt van jou een producer die zijn eigen muziek kan maken. Zowel ervaren als onervaren artiesten kunnen hiermee uit de voeten. De Pipes is uitermate gebruiksvriendelijk en makkelijk onder de knie te krijgen.

Pipes wordt in de markt gezet via Kickstarter en zal naar verwachting tussen de 500 en 700 dollar kosten, afhankelijk van de opslagcapaciteit die je kiest. Wees er snel bij, en wie weet horen wij jou over een paar jaar in de hitlijsten.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...