Onkruid wieden gaat voortaan helemaal vanzelf

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Onkruid wieden met Tertill

Er zijn van die klusjes die telkens terug komen en waar eigenlijk (bijna) niemand echt van houdt. Een voorbeeld? Onkruid wieden. Tuinieren kan leuk zijn. Grasmaaien en een boompje snoeien is ook geen enkel probleem. Maar onkruid wieden is zoiets als dweilen met de kraan open.

Laat Tertill automatisch onkruid wieden

Je super nette tuin is in no-time weer een oerwoud vol ongewenste plantjes. Om gek van te worden, toch? Geen wonder dat de Tertill direct een enorme hit was op Kickstarter. Deze gadget neemt het onkruid wieden voor zijn rekening, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen!

Via: Tertill review – This robot weeds my garden for me! / youtube.com (capture) | Android Headlines

Zuinig en milieuvriendelijk

Tertill werkt op zonne-energie en is dus enorm zuinig. Zonder jouw tussenkomst patrouilleert de robot dagelijks op onkruid. Plantjes die klein genoeg zijn om onder de robot terecht te komen worden herkend als onkruid en kapot gesneden. Hogere plantjes ziet Tertill niet als onkruid. Zo blijven je mooie plantjes dus veilig! Natuurlijk kan een afgesneden onkruid opnieuw opkomen. Maar met deze onkruid wieder hebben ze weinig kans. Onkruid dat een poging doet zichzelf te herpakken wordt de volgende dag weer genadeloos neergehaald…Tertill to the rescue!

Laat Tertill al het werk doen

Over nieuwe, kleine plantjes hoef je je ook geen zorgen te maken. Met een (speciaal) beugeltje of ander randje kun je voorkomen dat het plantje onder Tertill terecht komt. Zo blijft het plantje veilig tot het groot genoeg is om door de robot als plant te worden herkent. De randen van je tuin kun je het beste ook met een afscheiding markeren. Dat kan een schutting zijn, maar een border werkt ook prima. Je wil natuurlijk voorkomen dat Tertill afdwaalt en in de tuin van de buurman aan de slag gaat.

Kun je niet wachten om het onkruid wieden uit te besteden aan jouw nieuwe beste vriend in de tuin? Je kunt Tertill bestellen voor ongeveer 207 euro (omgerekend).


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...