Dit notitieboek kun je schoonwassen en eindeloos opnieuw gebruiken

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Ben jij nog zo een ouderwetse schrijver? Dan verdoe je wellicht veel notitieboekjes. Deze uitvinding kan je leven gemakkelijker (en goedkoper) maken!

Vandaag de dag lijkt alles soms digitaal te gaan. Eindeloos veel computerprogramma’s en mobiele apps maken het leven een heel stuk aangenamer. Dat is fijn! Maar soms is ouderwets en analoog ook best prettig. En als je analoog en digitaal gemakkelijk kunt uitwisselen, dan heb je de perfecte combinatie te pakken. Zoek je de perfecte manier om je handgeschreven notities te digitaliseren? Dan is de Rocketbook Everlast iets voor jou. Dit notitieboek kun je schoonwassen en eindeloos opnieuw gebruiken.

Net een gewoon notitieboek

Bij een notitieboek dat schoon te wassen is, denk je misschien al gauw aan pagina’s die lijken op kleine whiteboards. Maar niets is minder waar en dat maakt het notitieboek juist zo bijzonder. Beschrijf de Rocketbook pagina’s met een Frixion pen en de tekst is – na enkele seconden drogen – niet meer uitveegbaar. Tenzij je de pagina natmaakt en bijvoorbeeld afneemt met een vochtige doek. Dan verdwijnt alle inkt en kun je opnieuw beginnen. Geen risico op per ongeluk uitvegen dus!

Waar gaan je Rocketbook notities naar toe?

Als je de pagina’s van je Rocketbook schoon veegt, verdwijnt alle inkt. Maar voordat je dat doet, worden al je notities online (in de cloud) opgeslagen. Aan jou iedere keer opnieuw de keus waar je notitie naar toe moet: Dropbox, Evernote, Google Drive, Box, Slack of je e-mailadres. Zo kun je de notities altijd weer terug vinden.

Via: youtube.com (capture) | Smart Home Solver

Rocketbook Everlast: uitleg

Ben je nieuwsgierig? Kijk dan even naar dit promomateriaal. Het is grappig en origineel, net zoals hun product.

Nog niet helemaal overtuigd? Deze man geeft bovendien een uitgebreide review over het gebruik van de Rocketbook Everlast. Hij weegt eerlijk de voor- en nadelen af.

Wil jij een exemplaar?

Benieuwd of het iets voor jou is? Je kunt het hiermee testen. Alvast een Rocketbook bestellen kan via Kickstarter (vanaf € 32,-). Dan krijg je ‘m toegestuurd zodra de notitieboeken leverbaar zijn.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...