Met de Nebula Capsule altijd een projector op zak

Vandaag de dag doe je steeds meer met je smartphone. Films, series en zelfs live televisie kijk je steeds meer op je smartphone. Met de Nebula Capsule heb je altijd een projector bij de hand en kijk je al je videomateriaal op groot scherm.

Formaat van een blikje cola

Op een smartphone is het beeld niet altijd even goed te zien. Het is een klein scherm en details zijn niet altijd te zien en ondertiteling is moeilijk te lezen. Voor geluid is er al een mooie draadloze oplossing in de vele Bluetooth speakers. Een projector is de oplossing voor beeld, maar om nu overal je beamer mee naar toe te nemen is geen optie. De Nebula Capsule heeft het formaat van een blikje cola en neem je daarom overal mee naar toe.

overal is de nebula capsule te gebruiken

De Nebula Capsule is eenvoudig te koppelen met je smarthone via bluetooth of wi-fi waardoor je alles, wat je ook aan het kijken bent, kunt streamen naar de projector en het dus in het groot kunt bekijken. Altijd wel een witte muur in de buurt waar je de projector op kunt richten.

Mogelijkheid om apps te installeren

Een ander groot voordeel van de Nebula Capsule is dat het een eigen besturingssysteem heeft, namelijk Android. Daardoor heb je ook de mogelijkheid om verschillende apps op de projector te installeren, zoals Youtube of Netflix. Hiermee heb je altijd toegang tot de leukste video’s die jij onbeperkt kunt projecteren in bijvoorbeeld je eigen huiskamer.

met de nebula capsule altijd een projector op zak

De Nebula Capsule is een product van fabrikant Anker, dat bekend staat om haar accessoires voor mobiele telefoons. Dit product is een variant op de eerder uitgebrachte en krachtigere Nebula Mars. De Capsule projecteert met een resolutie van 480 x 854 pixels. Voor veel Youtube materiaal is dat prima, maar verwacht er geen Ultra HD van.

Projector overal te gebruiken

Dus of je nu op vakantie bent en in je hotelkamer een leuke film wil zien, of thuis gewoon tv wil kijken op een plek waar geen tv staat, het kan allemaal met de Nebula Capsule. Vanwege het handige formaat neem je het gemakkelijk overal mee naar toe en staat het nergens in de weg.

De projector is verkrijgbaar vanaf € 315,- bij bol.com of Coolblue en zorgt ervoor dat jij altijd en overal kunt genieten van welke video je maar wil. Wat een luxe!


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo