Altijd en overal muziek maken met de Synthwatch

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

synthwatch

Jij denkt dat je dure computers en ingewikkelde software nodig hebt om je eigen muziek te maken? Dan heb je het mis. Met de Synthwatch heb je eigen mini synthesizer om je pols en produceer je, waar je ook bent, eenvoudig de leukste deuntjes. Altijd je eigen muzieksysteem bij de hand, of beter gezegd óm je hand.

Keyboard op een horloge

De echte creatievelingen onder ons zullen het herkennen, je hebt een deuntje of een mooie mama appelsap in je hoofd dat je graag wil onthouden. Neuriën of zingen wil dan soms helpen, maar het deuntje meteen opslaan werkt natuurlijk veel beter. De Synthwatch geeft je die kans. Dit mini keyboard laat je de leukste melodieën componeren en opslaan.

Synthwatch

Het horloge ziet er uit als een mini keyboard. De toetsen zijn aan de bovenkant naar boven gebogen, wanneer je zelfs met grote vingers de kleine toetsen prima kunt bedienen. De melodieën die je maakt zijn vervolgens meteen af te spelen op het horloge. Niet tevreden met het resultaat? Wis de opname en probeer het opnieuw!

Koppel aan de bijbehorende app

De bijbehorende app geeft je nog veel meer mogelijkheden. Wanneer je de Synthwatch koppelt aan je smartphone komen er namelijk veel nieuwe geluidseffecten bij en geven de opties van de app je de mogelijkheid om je opname te perfectioneren. Na het opslaan van jouw melodie kun je opname gemakkelijk delen met je vrienden via Whatsapp.

De Synthwatch wordt via Kickstarter aangeboden. Voor 450 euro kun jij één van deze unieke horloges krijgen. Er moet nog meer geïnvesteerd worden via Kickstarter voordat het horloge groots in de markt gezet wordt, maar het begin is gemaakt. Natuurlijk kun je op je computer of laptop ook genoeg software vinden om leuke muziek te maken, maar met de Synthwatch heb je de mogelijkheid om muziek te maken altijd bij je. Voor elke muziekliefhebber is dit muzikale horloge een must have.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...