Met MicroMed heb je een perfect alternatief voor hechtingen

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Hechtingen zijn niet altijd een pretje, maar gelukkig zien we steeds meer innovatieve producten op de markt komen. Dit is onder andere MicroMed.

Vervanging van hechtingen

MicroMed heeft een nieuw soort hechting ontwikkeld die binnen een paar seconden aangebracht kan worden. Dit is zo eenvoudig als het plakken van een pleister en zou wel eens kunnen zorgen dat hechtingen nooit meer hetzelfde zijn.

De maker van MicroMed geeft aan dat het geen pijn doet om aan te brengen. Het is een kwestie van het product over de wond plaatsen, strak trekken en de andere kant vastmaken.

Op onderstaande foto’s zie je de resultaten van deze nieuwe techniek om wonden te dichten.

Dit zou de medische industrie wel eens kunnen gaan veranderen, waardoor hechten tot het verleden behoort als het een niet al te groot formaat is. Meer info over deze vervanging van hechtingen op de site van MicroMed.

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...