Lucis 3.0 Mood Lamp: veelzijdig, stijlvol en gemaakt in Nederland

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

lucid mood lamp

Licht kan erg bepalend zijn voor de sfeer in huis. Een staande lamp in de hoek of een klein lampje naast de tv, het kan soms moeilijk zijn welk licht het beste in jouw huiskamer past. De Lucis mood lamp helpt je daarbij. Een slimme lamp die je erg makkelijk kunt instellen op het licht waar jij op dat moment aan toe bent. Zelfs met een simpele handbeweging kun je de lamp bedienen.

Besturen met aanraaksensoren

De Lucid mood lamp geeft niet alleen mooi licht, het heeft ook een zeer moderne uitstraling. Met een matte afwerking en mooie ronde vormen past deze lamp in vrijwel elk interieur. De bediening is bovendien erg eenvoudig. De Lucid mood lamp heeft twee aanraaksensoren waarmee het licht in te stellen is. Zo kan een veeg over de lamp er voor zorgen dat het licht gedimd wordt.

De andere aanraaksensor is bedoeld om de helderheid van het licht in te stellen. Geen app waarmee je de lamp bestuurt, geen kleine knopjes maar gewoon makkelijk via de sensoren bedienen.

lucid mood lamp

Krachtige batterij

Om jou extra lang van het licht te laten genieten is gekozen voor een erg sterke batterij. Wanneer de lamp volledig opgeladen is kan het tot wel 22 uur branden. Wanneer de batterij leeg is kun je het in slechts anderhalf uur opladen via de meegeleverde micro-usb kabel. Als kers op de taart kun je de lamp ook gebruiken als oplader voor je smartphone. Zowel via een kabel, maar ook draadloos kun je je smartphone opladen via de lamp. Er zit genoeg kracht in de lamp om zowel je huis te verlichten als tegelijkertijd je smartphone op te laden.

De Lucid mood lamp 3.0 is vinden op IndieGoGo en verkrijgbaar voor € 66, waarbij deze standaard geleverd wordt met een reistas. Er zijn vele accessoires waarmee je de lamp nog persoonlijker kunt maken. Zo kun je een hanghaak aanschaffen om de lamp overal op te hangen en zijn er verschillende standaarden te koop om de lamp een mooi plekje in je huis te geven. Hoe dan ook, de sfeer in je huis zal er altijd beter op worden!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...