5 redenen waarom het het kopen van de iPhone 11 interessant is

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

iPhone 11

De iPhone 11 is de smartphone van Apple van 2019. Het toestel heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger en er zijn een aantal goede redenen om ‘m te kopen.

1. Cliché maar waar: accuduur

In de periode dat ik dit artikel schrijf, heb ik de iPhone 11 inmiddels een paar maanden in gebruik. Wat mij vooral opvalt als fervent Apple-gebruiker is dat de accuduur bizar verbeterd is.

Alle oudere iPhone hebben een (veel) mindere accuduur dan dit nieuwe model van Apple. Waar ik bij andere modellen vaker moest bijladen voor het einde van de dag, is dat bij de iPhone 11 praktisch nooit het geval. Hiermee haal je eenvoudig het einde van de dag, ook als ‘heavy user’. Bij normaal gebruik kan dit zelfs tot twee dagen gaan.

iPhone 11
Via: Apple.com

2. Over 3 jaar ben je er ook nog blij mee

Dit is misschien wel het grootste voordeel van het kopen van de nieuwste iPhone 11: over een drietal jaar (of langer) heb je nog steeds een goedwerkende smartphone. De specificaties, zoals bijvoorbeeld de processor, zijn van een dermate snelheid en kwaliteit dat deze ook jaren later nog een grote toegevoegde waarde hebben.

Daarnaast heeft Apple een bijzonder goed updatebeleid op het gebied van oudere toestellen. Zo ben je dus verzekerd van de laatste (beveiligings-)updates voor een lange periode.

Natuurlijk zullen de prestaties en accucapaciteit iets afnemen in de komende jaren, maar ook na een aantal jaren heb je dus nog een bijzonder goede smartphone.

3. Die camera en extra lens: liefde op het eerste gezicht

Apple heeft er op de iPhone 11 een tweetal camera’s toe te voegen. Eén ‘gewone’ camera en een ultrawide. Deze laatste zorgt ervoor dat het gezichtsveld van de camera groter wordt en je er dus simpelweg meer beeld op krijgt.

Dit hebben ze op een mooie, vernuftige manier verwerkt in de camera-app voor de activatie van deze ultrawide-camera het beeld alvast te tonen.

Verder heeft Apple veel tijd en moeite in de nachtmodus gestopt, waardoor je veel betere foto’s maakt als de lichtomstandigheden niet optimaal zijn. Dit is handig gedurende de avond uiteraard. Met deze nieuwe functie gaat Apple de concurrentie aan met de andere smartphone-merken.

Lees ook: Heb jij een iPhone die uitvalt bij 25 procent? Wij hebben de oplossing

4. Het oog wil ook wat: kleurtjes

De iPhone 11 is in verschillende kleuren beschikbaar gesteld, waarbij er ook een aantal nieuwe aan het assortiment zijn toegevoegd. Nu heb ik zelf gekozen voor de zwarte variant, maar de groene versie van de iPhone 11 zou ook erg goed verkopen.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een simpele ‘witte’, de gele of de paarse. Keuze genoeg.

5. Duur, maar toch weer niet…

De iPhone 11 kan een investering zijn, maar het is wel een langetermijn-investering. De komende jaren hoef je je geen zorgen meer te maken over je smartphone. Deze werkt gewoon en krijgt ook nog updates zoals eerder aangegeven.

Daarnaast de nieuwe iPhone 11 de goedkoopste iPhone van de afgelopen jaren en vindt daarmee dan ook gretig aftrek bij klanten wereldwijd.

Met de iPhone investeer je dus in de toekomst van jouw smartphone-gebruik. Zelf blijf ik de iPhone 11 nog een lange periode gebruiken.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...