Heb jij een iPhone die uitvalt bij 25 procent? Wij hebben de oplossing

Heb jij een iPhone die uitvalt bij 25 procent? Wij hebben de oplossing

We kunnen niet zonder, maar soms ook niet met onze smartphone leven. Maar als je iPhone uitvalt terwijl er nog 25 procent accu is, kan dat erg frustrerend zijn. Gelukkig is er een oplossing!

Uitvallende iPhone

Misschien herken jij het ook, je hebt nog een kwart van je accu over, maar je toestel valt uit. Je probeert hem weer aan te zetten, maar dit lijkt niet te werken. Je legt hem aan de lader en als hij uiteindelijk weer aan gaat, dan heb je nog steeds 25 procent over.

Je accu is dus niet leeg, maar het toestel heeft wel besloten ermee op te houden. Het kan te maken hebben met de leeftijd van je accu. Gebruik je je iPhone al meerdere jaren, dan wordt de accu steeds slechter, maar er is ook nog een andere oorzaak mogelijk. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die ervoor zorgt dat dit niet meer – of veel minder – zou moeten voorkomen.

Lees ook: 5 apps die je beter direct kunt verwijderen als je om je smartphone geeft

Oplossing

De oplossing is relatief eenvoudig, als je onderstaand stappenplan volgt.

 1. Laat je iPhone helemaal leeglopen, zodat deze vanzelf uitvalt
 2. Plug hem in de lader en zorg dat hij volledig opgeladen wordt (toestel uitgeschakeld laten)
 3. Reboot het toestel door power+homebutton in te drukken

Voila, zo eenvoudig kan het zijn. Jouw iPhone wordt weer een stuk bruikbaarder, vooral op de momenten dat je hem hard nodig hebt!

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo