Peddelen voor gevorderden met inklapbare handpeddels

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Op een paar goede golven kun je met je surfboard of bodyboard flink wat meters maken. Maar om een goede golf te kunnen bereiken of om na het surfen weer terug naar de kant te peddelen, moet je soms van goeden huize komen. De oplossing? Sealblades. Fijne handpeddels die je aan je armen bevestigd en kunt gebruiken bij het peddelen.

Inklapbare handpeddels

Bij de gedachte aan handpeddels rijst al gauw de volgende vraag: Zitten die tijdens het surfen niet enorm in de weg? Ook daar is aan gedacht. Wanneer je ze niet gebruikt zitten de Sealblades langs je onderarm en kun je gewoon je gang gaan. Om te peddelen pak je de peddels in je handen en peddel je met de handpeddels om in volle vaart vooruit te gaan.

Via: youtube.com (capture) | Seablades

Doel bereikt? Dan laat je de peddels weer los. Ze gaan dan vanzelf weer terug naar hun beginpositie op je onderarm. Dat maakt Sealblades ’s werelds eerste inklapbare handpeddels. En je peddelt er tot 35% sneller mee rond!

Omdat je met de Sealblades gemakkelijk snelheid maakt, zijn ze ook heel geschikt voor een ontspannen peddeltocht over het water of juist voor een fikse workout. Ze zijn te koop (vanaf 38 euro) in twee verschillende maten, zodat jong en oud er gebruik van kunnen maken.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...