Met Hiku vergeet je nooit meer je boodschappenlijst

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Ken je dat: Dat je in de supermarkt staat en wéét dat je iets vergeet, maar dat je onmogelijk kunt bedenken wát? Hiku lost dat probleem voor eens en voor altijd op.

Het overkwam mij vanmorgen nog en dat kostte me daarna thuis helaas het kopje koffie waar ik zo’n zin in had :(. Een oplossing om gemakkelijk een boodschappenlijstje bij te houden is dan dus echt een uitkomst! Met een Hiku keukenmagneet in je keuken vergeet je nooit meer wat.

Via: youtube.com (capture) | Matt Beebe

Hoe werkt de Hiku?

De keuken is de plek waar je de meeste boodschappen gebruikt en dus ook de beste plek voor je Hiku. Bedenk je iets dat je nodig hebt of maak je een verpakking leeg? Laat het de boodschappengadget dan weten. Dat kan met je stem, want de gadget herkent je stem en noteert je boodschappen, of door de streepjescode te scannen. Perfect!

Alle boodschappen die jij (en je gezinsleden!) in de loop van de dagen aan Hiku doorgeven, worden opgeslagen in een boodschappenlijstje. Dat lijstje kun je op je telefoon bekijken via de speciale app. Eenmaal bij de supermarkt kun je de app openen en alle items van het boodschappenlijstje in je winkelwagen gooien.

Via: youtube.com (capture) | Matt Beebe

Online shopgemak

Wie nóg meer gemak zoekt, kan het lijstje ook gebruiken tijdens het online shoppen. In Amerika kun je de app al koppelen aan online winkels als Amazon en Walmart. Op die manier is je bestellijst in no-time klaar. Gelukkig is ook Albert Heijn enthousiast. Zo’n 200 AH klanten gaan de Hiku + bijbehorende app de komende tijd testen. Tot die tijd kunnen we de Hiku dus vooral gebruiken om een lijst te maken om mee te shoppen. Dan weet je zeker dat alles wat jullie nodig hebben op de lijst staat en vergeet je niets meer. Ideaal.

Deel je boodschappenlijstje via handige app

Je kunt de Hiku bestellen voor slechts 46 euro (omgerekend) en de app die er bij hoort is gratis. Die app kun je ook zonder de gadget alvast gebruiken om boodschappenlijstjes te delen met je huisgenoten. Handig als je wil dat je partner op weg naar huis even langs de supermarkt rijdt…voor de dingen die jij vergeten bent bijvoorbeeld.

Lees ook: Edipeel: op natuurlijke manier fruit langer goed houden


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...