Goede nachtrust begint met frisse lucht tussen de lakens

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

bedventilator

De zomer belooft ook dit jaar warm te worden en als echte Nederlanders weten we als geen ander de hitte te bespreken, zo ook ’s nachts. Want slapen met warm weer blijft een punt van aandacht. Gelukkig is daar een oplossing voor: een bedventilator voor frisse lucht tussen de lakens!

Bedventilator: tussen de lakens

We vinden het jammer dat we tijdens warme dagen op kantoor zitten, we gaan massaal aan de barbecue als we thuis komen en kunnen we ’s nachts onmogelijk in slaap vallen door de ‘verschrikkelijke hitte’. Het is toch wat. Een zelfgemaakte airco op de slaapkamer kan in ons landje in de meeste gevallen helaas niet uit en zelfs de beste ventilatoren komen niet onder de lakens, maar er is nu een alternatief waardoor je nooit meer last hebt van oververhitte nachten: bFan, een echte bedventilator.

Via: Installing and using bFan / youtube.com (capture) | bFan

Heerlijk fris

In tegenstelling tot een elektrische deken, doet de bedventilator precies wat de naam al doet vermoeden: zorgen voor frisse lucht tussen de lakens. Weg met de ventilator op de grond of aan je voeteneind, deze bedventilator blaast de koude lucht rechtstreeks onder je lakens, zodat jij er maximaal profijt van hebt.

bfan-airco frisse lucht onder lakens
Via: bedfans-usa.com

Goed voor je nachtrust

Je installeert de bFan aan de rand van je bed, waar de gadget om je matras kan worden bevestigd. De lakens kunnen er gewoon overheen en klaar ben je. Eenmaal in bed kun je de bFan met de afstandbediening aanzetten en de juiste stand kiezen. Te koud is natuurlijk ook niet lekker, dus in het begin zal het even testen zijn welke stand het prettigst is. Zeg maar dag tegen plakkerige nachten en rusteloosheid door de warmte. In een koel bed kan je lichaam volledig tot rust komen en dat komt je slaap zeker ten goede. Zie in het onderstaande filmpje hoe de bFan precies werkt.

Op naar een warme zomer!

Voor omgerekend zo’n 130 euro is deze coole bedventilator binnenkort van jou. Gemaakt voor klanten wereldwijd kun je bij de aanschaf netjes kiezen voor een bFan met geschikte stekker voor onze Nederlandse stopcontacten. Wel zo handig. Laten we hopen op een warme zomer waarin we overdag lekker van de zon kunnen genieten, maar ’s nachts wél heerlijk slapen dankzij de frisse lucht tussen de lakens.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...