Gegarandeerd succesvolle oogst van je AH moestuintjes dankzij GYO

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Al een paar jaar achter elkaar begint heel Nederland in het voorjaar enthousiast met het kweken van Albert Heijn moestuintjes. Die zijn natuurlijk voor kinderen, maar in de hoop op een tomaatje uit eigen tuin doen ook ouders hun stinkende best. Soms met heel goed resultaat, maar er belanden ongetwijfeld ook veel mislukte plantjes in de container. Jammer! Voor wie geen tijd heeft om uitgebreid te tuinieren maar wél groente uit eigen tuin wil is er nu GYO: een slimme kas die zelf voor jouw plantjes zorgt. Gegarandeerd een succesvolle oogst.

Compact en handig in gebruik

The GYO kas is compact en past in je tuin, maar ook gemakkelijk op een balkon of dakterras. De zaadjes plant je rechtstreeks in een standaard zak potgrond (waar je natuurlijk wel eerst wat openingen in snijdt). Vul het reservoir met water en de rest regelt GYO. Via de app kun je alles goed in de gaten houden. De slimme kas gebruikt de app om je locatie te bepalen en de daarbij behorende weersomstandigheden.

https://www.kickstarter.com/projects/petermolenaar/gyo-the-smart-way-to-grow-your-own-veggies

GYO zorgt voor je moestuintjes

GYO geeft je plantjes water en zorgt voor perfecte omstandigheden. Is het water op, moet de plant gesnoeid of is het tijd om te oogsten? Dan stuurt GYO je een berichtje met instructies. Zo weet je precies wanneer de groente klaar zijn om er een heerlijke maaltijd van te maken.

Het is nog even de vraag of GYO ook écht op de markt komt. Vind jij de slimme kas een must voor moeiteloos tuinieren? Dan kun je jouw GYO alvast bestellen via Kickstarter vanaf 231 euro.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...