Zo verandert je smartphone in een 3D camera

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Van foto’s zijn we gewend dat ze in 2D vereeuwigd worden. Maar wat als je smartphone 3D herinneringen kan vastleggen?

Nu de camera’s in smartphones zo goed zijn dat ze de meeste huis-tuin-en-keuken camera’s overtreffen, is het gemakkelijk om alles vast te leggen. Je hebt je telefoon altijd bij je en met een simpele druk op de knop heb je weer een herinnering in een 2D afbeelding vereeuwigd. 2D…tot nu toe. Want hoe leuk zou het zijn als je de wereld om je heen ook driedimensionaal kan vastleggen?

Via: Bevel – turn your smartphone into a 3D Camera / youtube.com (capture) | Geekanoids

Fotograferen met een 3D camera

Bevel is een simpele gadget die je smartphone in een klik verandert in een 3D camera. Je hoeft ‘m alleen maar even in te pluggen in de hoofdtelefoon aansluiting. Dankzij de bijbehorende app kun je daarna je omgeving op een heel nieuwe manier vastleggen. Kun je met een simpele foto of video niet goed laten zien wat je bedoeld? 3D fotografie geeft je hele nieuwe mogelijkheden. En het mooie is: de output van Bevel is ook gewoon geschikt om te delen via social media. Zo kan iedereen meegenieten van de foto’s die je maakt.

Via: Bevel – turn your smartphone into a 3D Camera / youtube.com (capture) | Geekanoids

Wil je het meeste uit je Bevel halen? Fabrikant Matter and Form heeft een serie filmpjes gemaakt met handige tutorials over hoe je het beste 3D beelden kunt vastleggen:

https://youtu.be/30EsopkydyY

Leg de wereld op een nieuwe manier vast

Bevel is geschikt voor Android en Apple smartphones en tablets. Al is het natuurlijk wel een nadeel dat de nieuwste Apple producten geen hoofdtelefoon aansluiting meer hebben. Bevel is verkrijgbaar in wit en zwart en kost (omgerekend) 40 euro. Je kunt ‘m bestellen via de website van Bevel.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...