Met deze gadget kijk je dwars door je muur heen

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Een muurtje doorbreken, een gat in de muur zagen of flink tekeer gaan met een boor…er zitten risico’s aan. Zul je net zien dat jij je gereedschap op een verkeerde plek de muur in slaat. Voor je het weet staat je kamer blank, omdat jij per ongeluk een waterleiding kapot hebt geslagen. Of er ontstaat kortsluiting (of erger!) omdat je een elektriciteitskabel door midden hebt gezaagd. Niet handig. Maar hoe weet je wat er in of achter je muur zit? Met de Walabot DIY kijk je voortaan eerst even of de kust veilig is.

Superman-visie: Wat zit er in je muur?

Nooit meer gokken over de juiste plek. De Walabot DIY is een gadget waarmee je eerst door de muur heen kunt kijken. Alsof je superman bent! Met een magneetje klik je de Walabot DIY aan je smartphone. Beweeg de gadget met smartphone en al over de muur en bekijk op je scherm de situatie tot wel 10 centimeter diep. Geen pijpen of draden aanwezig? Dan kan het sloopwerk beginnen.

De Walabot DIY is ook erg handig gereedschap als je vermoed dat er ergens muizen of andere beestjes zitten. Kijk er even mee door de muur en je weet gelijk waar ze zich bevinden. De gadget neemt daarbij ook beweging waar!

Walabot DIY is een topgadget voor fervente klussers

Jammer genoeg is de gadget niet te gebruiken in combinatie met een iPhone. Maar voor alle eigenaren van een Android smartphone kan de Walabot DIY dé uitkomst zijn tijdens het klussen. En dat geldt zowel voor sporadische klussers als voor de doorgewinterde klusjesmannen. Al zal de prijs à €180 (omgerekend) de tool vooral voor die laatste categorie interessant maken. Je kunt er in ieder geval veel geld mee besparen als je de muur op de juiste plek weet door te breken.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...