Futureskin: innovatieve sportonderkleding van Odlo en Zaha Hadid Design

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Als Odlo en Zaha Hadid Design samen een product uitbrengen, is dit een interessante combinatie met als resultaat: Futureskin. Sportonderkleding met een aantal unieke elementen en looks.

Odlo en Zaha Hadid Design

Odlo staat al jaren bekend om het maken van lichtgewicht en ademende sport(onder)kleding, ondergoed en andere producten. Zaha Hadid Design kennen we van unieke ontwerpen voor juwelen, meubels, interieur en nog veel meer. Als deze twee gaan samenwerken krijg je een product met een uniek design en unieke features gericht op de actieve mens.

De nieuwe lijn die uitgebracht is, Futureskin, maakt gebruik van organic bodymapping. Op deze manier moet de kleding bijzonder goed aansluiten op het lichaam, maar toch de warmte reguleren en zorgen voor genoeg bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

Bij organic bodymapping worden verschillende materialen afgewisseld, waardoor er isolerende en warmte vasthoudende delen gecreëerd worden. Hierdoor moet de warmteregulatie optimaal zijn en zorgen voor een goede afvoer, maar ook het vasthouden van warmte op plaatsen waar dat nodig is. Deze unieke combinatie zorgt voor een vernieuwend stukje sportkleding.

Het design is niet alleen uniek, ook de manier waarom het gefabriceerd is, is bijzonder. Hierbij wordt gebruik gemaakt van seamless knitting waardoor er geen naden te vinden zijn op Futureskin. Het is bij onderkleding vooral belangrijk dat je dit niet voelt schuren of voelt zitten, daarom is gebrek aan naden ideaal en zorgt voor meer draagcomfort.

Futureskin

Odlo maakt producten voor veel verschillende sporten en doelgroepen, maar is vooral bekend om zijn baselayer kleding, de onderste laag kleding tijdens bijvoorbeeld het sporten. Inmiddels is Odlo ook breed verkrijgbaar in Nederland bij retailers als Bever, Zalando en Bol.com.

De nieuwe Futureskin is te krijgen voor zowel mannen als vrouwen voor € 89,95 in de officiële shop van Odlo.

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...