Snel en eenvoudig typen, maar dan zonder toetsenbord

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

laser keyboard

Een flink stuk typen op je smartphone kan wel, maar is alles behalve praktisch. Overal een toetsenbord mee naar toe nemen is geen optie, maar dit laser keyboard is de oplossing. Altijd een modern toetsenbord bij de hand.

Kleine toetsen

Een veel gehoorde klacht over het toetsenbord op je smartphone is dat de toetsen zo snel zijn. Misschien zijn het wel je vingers die te groot zijn, maar een lang stuk tekst typen gaat lastig. Het Thumbs Up Laser Keyboard maakt daar een einde aan. Een virtueel toetsenbord schijnt via laser een toetsenbord op je bureau (of waar dan ook) en je kunt heel eenvoudig de langste teksten typen.

Reizen smartphone beste reisapps
Via: depositphotos.com | LDProd

Virtueel toetsenbord op je bureau

Dit Laser Keyboard is een klein apparaatje dat via bluetooth te verbinden is met je smartphone. Via laserprojectie wordt er vervolgens een toetsenbord op tafel geprojecteerd, waarop jij gewoon kunt typen. Een speciale sensor herkent welke virtuele toetsen jij indrukt en vertaalt dat door echte letters op je scherm.

Via: thumbsupuk.com

Deze coole gadget biedt meerdere voordelen. Zo kun je niet alleen razendsnel tweets opstellen, een e-mail schrijven of Whatsapp-berichten typen, het is ook overal te gebruiken! Op je bureau, op de keukentafel of op het tafeltje in de trein, als de ondergrond maar vlak is. Aangezien je niet overal je desktopcomputer met toetsenbord mee naar toe kunt sleuren, is dit de ideale oplossing.

Geïntegreerde powerbank

Alsof dat nog niet alles is, werkt de Thumbs Up Laser Keyboard ook als powerbank. Dus is de batterij van je smartphone bijna leeg? Geen probleem, sluit je smartphone via de meegeleverde kabel aan op het Laser Keyboard en binnen ongeveer drie uur is je smartphone opgeladen. Met een capaciteit van 5200 mAh kun je dus weer even vooruit.

Vind jij het maar vervelend, al die kleine toetsen op je smartphone? Dan is deze gadget echt iets voor jou. De Thumbs Up Laser Keyboard is voor € 110 te koop. Succes met typen!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...