De Stircle roert je koffie op de meest duurzame manier!

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

de stircle duurzaam roeren

Keken we in een eerder artikel nog naar een milieuvriendelijk alternatief voor rietjes, zijn dit keer de roerstaafjes aan de beurt. Thuis gebruik je waarschijnlijk een doodgewone theelepel, maar on the go zijn het wegwerp roerstaafjes waar je je koffie mee moet roeren. En je voelt het waarschijnlijk al aankomen: die zijn niet goed voor het milieu. Tijd dus om eens te kijken naar een alternatief, de Stircle bijvoorbeeld. Die roert je koffie net zo lekker, maar dan duurzaam.

Weg met roerstaafjes

Nou is de Stircle geen gadget dat in je broekzak past en voor persoonlijk gebruik is het apparaat sowieso aan de dure kant (zo’n 300 euro). Maar de grootste winst voor het milieu wordt toch gehaald in koffietentjes, dus daar zou de Stircle zeker op zijn plaats zijn. Zitten de prullenbakken bij jouw favoriete koffiebar vol met plastic of houten roerstaafjes? Wijs ze dan zeker eens op dit alternatief. Helemaal hip én duurzaam.

Hoe werkt de Stircle?

De Stircle is een soort glazen koker. In deze koker plaats je je drankje en na een druk op de knop beweegt je drankje in het rond en op en neer. Zo wordt alle inhoud van je beker goed gemengd en vervangt het echt het roeren. Super hygiënisch, gemakkelijk in gebruik en – we zeggen het nog maar eens – goed voor het milieu. Mooi ingebouwd in de tafel waar je bij Starbucks melk en suiker kunt toevoegen neemt de Stircle op tafel nauwelijks ruimte in en helpt het je om eenvoudig je drankje te roeren. En het werkt echt! Check het filmpje en zie hoe goed de drankjes gemixt worden.

Zou jij de Stircle gebruiken?

Wat vind jij van deze nieuwe gadget? Zou jij het gebruiken om je koffie te roeren als je deze ergens bestelt? Het scheelt in ieder geval VEEL stokjes of plastic roerstaafjes, dus handig is het zeker…

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...