Met deze compacte powerbank start je zelfs je auto

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

Dat een powerbank handig is voor iedereen, hebben we eerder al besproken met deze betrouwbare powerbanks . Overal en nergens je smartphone en tablet opladen, waar je ook bent. Met deze powerbank ga je nog een stapje verder, want hiermee is zelfs je auto te starten. Met een vermogen van 12.000 mAh sta jij nooit meer stil met je auto.

Het is iedereen wel eens overkomen. Je stapt in je auto maar die wil helaas niet starten. Druk ga je op zoek naar startkabels maar die zijn vaak niet binnen handbereik. Wat nu?! Daar is de Ultimate Speed Zelfstarter Powerbank dus de oplossing voor. Weer of geen weer, deze gadget zorgt ervoor dat jij nooit meer met een auto zit die niet wil starten.

powerbank en zelfstarter in 1
Via: Lidl

Altijd bij de hand bij haperende motor

Een incident zit in een klein hoekje. De lampen aan laten staan of de deur niet goed dicht waardoor het binnenlampje blijft branden kan er al voor zorgen dat de accu leeg raakt. Deze krachtige Zelfstarter zorgt er voor dat jouw motor weer gaat starten. Zelfs in het donker kun je er mee uit de voeten, want de ingebouwde lamp zorgt ervoor dat jij tijdens het koppelen van de zelfstarter voldoende licht hebt.

auto zelfstarter en powerbank
Via: Lidl

Je wil er natuurlijk voor zorgen dat jij zo min mogelijk gebruik hoeft te maken van deze functie, want dat betekent dat je nooit met autoproblemen staan. Zoals een echte powerbank hoort te zijn, kun je met deze tool ook nog je smartphone en tablet opladen. Zo helpt het je ook wanneer je auto het gewoon doet. Met twee USB-aansluitingen en één micro-USB-aansluiting kun je er tot drie apparaten tegelijkertijd aan opladen.

Verkrijgbaar bij Lidl

De Ultimate Speed Zelfstarter Powerbank is verkrijgbaar webshop van Lidl. Het hele pakket bestaat uit de powerbank en zelfstarter in één, de bijbehorende startkabels en een oplaadkabel om het apparaat op te laden. Voor een prijs van € 59,99 haal jij deze gadget in huis en hoef je niet meer druk te maken dat je niet weg kunt met je auto vanwege motorproblemen. Een echte aanrader voor iedereen die nog met de auto op wintersport gaat!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...