Beker leeg? Dit exemplaar vouw je op tot broekzakformaat

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Het lijkt soms een onmogelijke opgave: Onze huidige levensstijl voortzetten én een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Met grootse doelen voor behoud van de natuur in ons achterhoofd vergeten we soms dat iedere (kleine) positieve verandering helpt.  Geen druppel op de gloeiende plaat, maar het begin van grote dingen. In het kader van “een betere wereld begint bij jezelf” laten we je graag een gadget zien waarmee je dagelijks het verschil kunt maken: De Pokito.

Een milieuvriendelijke beker

De Po-wattes? De Pokito. Perfect voor drankjes onderweg. Het voordeel voor het milieu: Door je eigen beker mee te nemen, kun je jaarlijks een heleboel wegwerpbekers laten staan. Op den duur hoeven er dan minder wegwerpmaterialen geproduceerd te worden én er belanden er ook minder op de afvalberg. Het voordeel voor jou: Je hebt altijd je eigen beker bij je die – jawel – in je broekzak past.

Pokito: De beker voor in je broekzak

Gevuld met jouw favoriete drankje heeft de beker het formaat van een gewone beker. Je kunt ‘m meenemen in je tas of in je hand en onderweg leeg drinken. Vervolgens druk je de beker in elkaar tot zo’n klein formaat, dat hij zelfs in je zak past. Zo heb je de rest van de dag geen last meer van de beker en morgen vul je de Pokito gewoon weer opnieuw.

Op Kickstarter was iedereen al laaiend enthousiast. Drink jij vaak koffie of thee uit wegwerpbekers van de koffietent om de hoek? Nu is je kans om voor slechts 21 euro als één van de eersten in het bezit te zijn van een Pokito beker.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...