Airy True Wireless: de nieuwe draadloze earphones van Teufel

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

AIRY TRUE WIRELESS

Teufel is niet bepaald een nieuwe speler op de audiomarkt. Binnen vrijwel ieder audiosegment brachten zij diverse producten op de markt. De nieuwste aanwinst binnen het assortiment zijn de Airy True Wireless oordopjes. Dit zijn de belangrijke specificaties.

De AIRY TRUE WIRELESS

De ontwikkeling van draadloze oordopjes is de afgelopen jaren ongekend hard gegaan. Waar de batterij er vroeger soms al na een uur mee stopte of de geluidskwaliteit te wensen overliet, krijgen we tegenwoordig opties als tap-control, spatwaterdichtheid en de laatste vorm van Bluetooth. Maar hoe verhouden de Airy True Wireless van Teufel zich tot de nieuwe standaard van draadloos geluid?

airy-tws-main-white
Via: teufel.com

Geluidkwaliteit

De geluidkwaliteit is ongetwijfeld het belangrijkste element van draadloze oordopjes. De Airy True Wireless bieden daarom een lineaire HD driver gemaakt van neodymium, ondersteund met de laatste versie van Bluetooth 5.0. Hierdoor is het bereik van de oortjes tot je telefoon extra groot.

AIRY TRUE WIRELESS
Via: teufel.com

Batterijduur

Het vervelende van draadloze earphones is dat de batterij altijd leeg is op het moment dat je favoriete nummer begint te spelen. Gelukkig heeft Teufel geluisterd en de batterijcapaciteit van de Airy True Wireless vergroot. Zo is het nu mogelijk om tot 6 uur muziek te luisteren zonder op te laden. Met de oplaadcase vergroot je dit naar 25 uur.

Vergeten om je oordopjes op te laden voor de work-out? Binnen 15 minuten laden de oortjes ver genoeg op voor ca. 1 uur muziek. De status van je batterij is overigens te zien op de oortjes zelf, op je smartphone en op de oplaadcase.

Binnen en buiten sporten

Ben je niet bang voor een beetje zweet of een buitje als je aan het hardlopen bent? Dan komt het goed uit dat de Airy True Wireless oordopjes ook gewoon mee naar de sportschool of naar buiten kunnen. Hoewel je er niet mee moet zwemmen, zorgt de IPX5 waterdichtheid ervoor dat er geen vocht naar binnen komt.

De oordopjes bieden overigens ook een andere handige functionaliteit: slimme touchcontrol. Deze functies kun je zelf instellen, om bijvoorbeeld je muziek aan te passen, telefoontjes op te nemen of de spraakassistent van je keuze te activeren.

AIRY TRUE WIRELESS
Via: teufel.com

Voer je veel telefoontjes, dan is het handig dat de Airy True Wireless oordopjes voorzien zijn van een extra microfoon. Die filtert externe ruis weg uit het gesprek, waardoor telefoongesprekken beter te volgen zijn.

Overige eigenschappen

De Airy True Wireless oordopjes zijn lekker licht om mee te nemen. De oplaadcase en oortjes bij elkaar wegen namelijk nog geen 50 gram. Ook hoef je niet meer te wachten tot je oordopjes automatisch gepaird worden met je smartphone. Dat gebeurt automatisch zodra je de oplaadcase opent.

airy-tws-white-black-blue-environment-36A7330
Via: teufel.com

Prijs en beschikbaarheid

De Airy True Wireless oordopjes zijn inmiddels verkrijgbaar in de winkel. De adviesprijs ligt op 149 euro. Dat is dus zeker niet het goedkoopste setje oortjes hebt gezien. Maar gezien de jarenlange ervaring in het maken van audio, heeft Teufel met de Airy True Wireless ongetwijfeld weer een mooi product neergezet waar je de komende tijd mee vooruit kunt.

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...