Ook altijd de afstandsbediening kwijt? Dit is de oplossing!

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Terwijl de gemiddelde TV altijd op dezelfde plek in huis staat, lijkt de afstandsbediening bij veel mensen een eigen leven te leiden. Juist als je na een lange dag op de bank ploft om even lekker te zappen is dat ding nergens te bekennen.

Waar heb je de afstandsbediening gelaten?

Als je geluk hebt vind je ‘m gewoon tussen de kussens van de bank. Maar veel vaker nog ligt de afstandsbediening op een heel andere (vaak onlogische) plek: Bij de voordeur, omdat de postbode aanbelde toen je aan het zappen was; In de keuken, omdat je vanaf daar het geluid wilde bedienen tijdens het koken; Onder de tafel of bank omdat ‘ie gevallen is en niet opgeraapt; Of zelfs boven omdat je ‘m per ongeluk nog in je hand had toen je ’s ochtends naar boven liep om je aan te kleden. Een beetje lachwekkend, maar vooral erg irritant.

De oplossing: PHONEMOTE

PHONEMOTE is een cover voor je smartphone die je kunt gebruiken als afstandsbediening. De afstandsbediening is universeel en werkt dus op heel erg veel tv’s. De cover past om Android telefoons en iPhones, dus dat is ook mooi meegenomen. En ben je ook vaak je sleutels kwijt? Met PHONEMOTE kun je – als je daar behoefte aan hebt – ook je garagedeur openen en sluiten.Ben jij er van overtuigd dat deze gadget op de markt moet komen? Steun de bedenkers dan door alvast een PHONEMOTE te bestellen via Kickstarter. Dat kost slechts 27 euro en scheelt je de dagelijkse zoektocht naar de afstandsbediening.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...