Zo verplaats je je voortaan lekker snel over het vliegveld

Zo verplaats je je voortaan lekker snel over het vliegveld

Vliegvelden zijn fantastisch. Je kunt er eindeloos mensen kijken en er is altijd van alles gaande. Als je er bent omdat je op het punt staat op vakantie te gaan, dan is het er sowieso leuk natuurlijk. Eenmaal door de douane begin je enthousiast (want: belastingvrij winkelen), maar hoe verder je moet lopen naar de gate, hoe minder leuk het allemaal nog is. Slepend met je handbagage merk je al gauw dat ook ‘slechts 10 kilo’ best zwaar wordt en dan moet de reis nog beginnen…

…maar dan is daar de oplossing: een gemotoriseerd koffertje dat jou en je handbagage overal naar toe brengt: de Modobag. Zou jij er gebruik van maken?

Voordelen van de Modobag

Eigenlijk is de Modobag gewoon een koffertje. Aan het handvat kun je ‘m overal achter je aan rollen. Moe? Dan kun je uitrusten op de zachte zitting. Lui? Dan blijf je lekker zitten, trek je het stuurtje er uit en klap je de pedalen uit en…rijden maar. Is jouw gate de verste van allemaal? Rijdend op de Modobag ben je er 3x zo snel dan lopend. En dat zonder moeite! Scheelt een hoop gehijg en gepuf als je net op tijd bij de gate aan komt.

En als we dan toch bezig zijn met het opnoemen van voordelen aan de Modobag: Je kunt via de USBpoort ook je apparaten inpluggen om op te laden. Je telefoon, je mp3 speler en je fotocamera laad je zonder problemen op terwijl jij op de Modobag zit of rijdt. Met de apart verkrijgbare tracking app kun je je koffertje bovendien altijd en overal terug vinden (mocht er even iemand anders op zijn gaan zitten).

Hebben?

Als jij één van de eersten wil zijn die binnenkort op een koffertje over de luchthaven scheurt, dan kun je nu alvast een exemplaar bestellen. Aan al deze luxe hangt helaas wel een prijskaartje (via Indiegogo te bestellen vanaf 1495 dollar), maar dan heb je ook wat!

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo