Altijd een zitplek met deze bionische stoel

de bionische stoel genaamd Lex

Op drukke plekken is het vaak zoeken naar een (goede) zitplek. Met de bionische stoel Lex is dat probleem voorbij. Een oplossing voor mensen die willen gaan zitten waar en wanneer ze maar willen, want daar zorgt Lex voor.

Stoel als gadget…

Overal is tegenwoordig wel een gadget voor: voor de meeste luxe zitplaatsen, maar dus ook voor de situatie waarin je geen zitplek kan vinden. Lex is een harnas wat je om kunt doen en waar inklapbare stoelpoten zijn gemonteerd. Wanneer je dit harnas draagt en je maakt een beweging om te gaan zitten, hoef je alleen maar de poten uit te klappen zodat Lex in actie kan komen. Makkelijk en snel!

lex bionische stoel

Goed voor het lichaam

Deze stoel die je overal mee naar toe kan nemen past zich automatisch aan aan je lichaam, zodat je altijd in een ergonomische positie zit. Zodra de poten zijn uitgeklapt wordt er automatisch gezocht naar jouw ideale zithoek. Lichaamslengte speelt hierbij geen rol. Het is daarmee niet alleen erg handig, het is ook goed voor je lichaam.

Lichaamshouding is belangrijk

Onderzoek wijst uit dat de ideale hoek van je benen en onderrug 120 graden is en dat is precies de hoek waar Lex je in laat zitten. Zitten op deze stoel is dus goed voor zowel je rug als je benen. Een groot deel van lichamelijke ongemakken ontstaat door langere tijd een verkeerde zithouding aan te nemen. Met deze stoel zet je je lichaam in de juiste verhouding en is dat dus verleden tijd.

Handig én comfortabel

Lex is eenvoudig te dragen en mee te nemen. Het harnas wordt bevestigd aan je bovenbenen en je middel en is daardoor erg comfortabel om ook tijdens het lopen aan te houden. Dus ben jij iemand die zich veel verplaatst en tussendoor vaak een zitplek nodig heeft, dan kan dit voor jou een goede oplossing zijn.

De stoel is in Thailand ontwikkeld en is inmiddels ook voor consumenten te koop. De verkoop gaat via Kickstarter en vanaf € 160. Of het nu in het park, in de trein of in de kroeg is, met deze gadget heb jij altijd een fijne plek om even rustig te gaan zitten.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo