Woord Snack: bijzonder populaire woord-game om even tussendoor te spelen

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Soms komen er van die games langs, die net iets langer blijven hangen dan de rest. Bij Woord Snack is dat ook het geval, daarom dat we deze populaire game wat uitgebreider gaan bekijken.

Woord Snack het spel

Bij Woord Snack moet je – zoals de naam doet vermoeden – woorden vormen. Dit doe je door de letters die op het scherm te staan achter elkaar te swipen. In het bovenste deel van het scherm wordt aangegeven hoeveel letters de woorden moeten bevatten.

Alhoewel dit relatief eenvoudig klinkt, wordt het al snel een uitdaging en blijkt dat je toch wel snel over bepaalde woorden heen kijkt. De manier van bedienen van Woord Snack is bijzonder eenvoudig en het swipen werkt dan ook erg prettig. Misschien is dit wel één van de succes-elementen van de game.

Er zijn veel, heel veel levels beschikbaar, dus mocht je bang zijn uitgespeeld te raken, je hebt nog wel even de tijd. Hoeveel er zijn is niet exact bekend, maar het zijn er in ieder geval meer dan 1000. Dit betekent dat je binnen deze levels duizenden woorden moet vormen alvorens je Woord Snack volledig kunt uitspelen.

Gratis spelen, met ads

Woord Snack is gratis om te spelen als je het niet erg vindt om af en toe wat reclames te zien. Om de paar levels wordt er een paginavullende advertentie getoond, die je moet wegklikken alvorens je naar het volgende level kunt. Heb je hier genoeg van – of wil je de ontwikkelaar steunen – dan kun je deze afkopen voor een klein bedrag binnen de app.

Woord Snack antwoorden en oplossingen

Nu puzzel ikzelf graag totdat er een oplossing is, maar nadat ik te lang naar mijn scherm gestaard heb, bleek het toch niet altijd eenvoudig om de juiste woorden te vinden. Vaak mis je net dat ene woord, dat achteraf bijzonder simpel blijkt te zijn, maar je maar niet kunt vinden.

Natuurlijk is het wel een beetje valsspelen, maar je kunt dan ook internet raadplegen. Er zijn meerdere sites die Woord Snack antwoorden voor je op een rij zetten. Op deze manier kun je eenvoudig zoeken naar het juist antwoord binnen een database van mogelijk combinaties die gemaakt kunnen worden binnen een game.

Downloaden

Op dit moment is Woord Snack beschikbaar voor zowel Android als iOS, maar op het web spelen kan helaas nog niet. Of dat gaat veranderen in de toekomst, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

De variant die in Nederland en België te downloaden is, bevat ook woorden in de Nederlandse taal, maar er zijn ook versies uit andere landen. Zorg er dus voor dat je de juiste download uit de App- of Play Store, anders wordt het net wat lastiger…

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...