Deze stijlvolle smartphone-handschoen van NL merk Mujjo helpt je de winter door

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

smartphone handschoenen mujjo

De zomer is achter de rug en we krijgen weer koude handen op de fiets. Met de winter die voor de deur staat wordt het weer tijd om ons goed aan te kleden. Je handen mogen daarbij niet vergeten worden. De nieuwe smartphone handschoen van Mujjo zorgt voor een stijlvolle look, lekker warme handen en laat je altijd je smartphone bedienen.

In Nederland ontwikkeld

De Nederlandse fabrikant Mujjo bracht al eerder smartphone handschoenen op de markt, maar de nieuwste modellen zijn alles wat jij deze winter nodig hebt. Wie weet er nu beter hoe je je handen warm houdt dan Nederlanders?! Regen, kou en veel fietsen is hier geen zeldzaamheid, dus handschoenen kun je wel aan Nederlanders overlaten. Het resultaat is een set handschoenen van hoge kwaliteit, met een fijne pasvorm en met alle vijf de vingers is je smartphone moeiteloos te bedienen.

Altijd heerlijk warm

De Mujjo smartphone handschoen heeft als grote voordeel dat het van hoogwaardige stof gemaakt is. De handschoen is daarom erg flexibel en vormt zich helemaal naar de vorm van je hand. De buitenkant van de handschoen is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en in combinatie met de zachte laag geïntegreerd fleece maakt dat de handschoen erg warm en comfortabel.

Mujjo handschoenen voor smartphone

Ten opzichte van de vorige versie van de handschoen is er helemaal opnieuw nagedacht over de technologie in de handschoenen. Er is gekeken naar de griplijnen van je hand, waardoor de siliconen randen ervoor zorgen dat je je smartphone niet snel kunt laten vallen. Zelfs op een regenachtige dag. Ook is de aanraking van de vingertoppen op je smartphonescherm nog verder verbeterd.

Praktisch en warm

Deze handschoen laat je altijd rondfietsen met warme handen en tegelijkertijd overal je smartphone bedienen, weer of geen weer. Aangezien het in Nederland nogal eens wil vriezen, sneeuwen of regenen, kan deze set handschoenen erg goed van pas komen. Want met de grootste moeite je handschoenen uittrekken als je gebeld wordt of even simpel je tijdlijn wil checken, daar heeft niemand zin in.

Wil jij de winter ook comfortabel en makkelijk beginnen? De hanschoenen zijn in verschillende varianten te koop op de website van Mujjo. Opdat het een lekker koude winter mag worden…

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...