Apple kondigt nieuwe MacBook Air 2018 en iPad Pro 2018 aan

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

apple kondigt ipad en macbook aan

Een aantal keer per jaar pakt Apple flink uit bij de aankondiging van nieuwe producten. Zo ook dit keer, toen het verschillende nieuwe producten aankondigde. De MacBook Air 2018, de iPad Pro 2018 en de Mac mini 2018 zijn de nieuwste pareltjes van Apple.

Macbook Air 2018

De nieuwste laptop van Apple, de MacBook Air 2018, is de opvolger van van de MacBook Air. Het heeft een 13,3-inch Retina-scherm en valt weer enorm op vanwege het strakke design en het platte design. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn wederom indrukwekkend.

Het is de eerste MacBook die ook via TouchID te ontgrendelen is. Ook de bekende kreet “Hé Siri” is te gebruiken om de virtuele assistent van Apple op te roepen. Het scherm van de MacBook Air 2018 heeft vier miljoen pixels en biedt de gebruiker daarmee altijd een haarscherp beeld. Met een Intel Core i5 processor en een batterijduur van 12 uur heeft Apple een zeer sterke laptop aan het aanbod toegevoegd. De MacBook Air 2018 is verkrijgbaar vanaf € 1.349.

macbookair 2018

Nieuwe iPad Pro 2018 met Face ID

De iPad Pro is voornamelijk een iPad voor gebruikers die er meer mee doen dan alleen wat surfen en e-mailen. De iPad Pro 2018 gaat nog een stapje verder dan zijn voorganger. Het design is helemaal nieuw en lijkt meer op de nieuwste iPhones. Geen schermranden en dus meer schermruimte. De iPad Pro 2018 is verkrijgbaar in 11-inch en 12,9-inch.

Door het nieuwe formaat is ook de thuisknop van de iPad Pro 2018 verdwenen en vervangen door Face ID. De iPad Pro 2018 heeft een sterkere batterij dan zijn voorganger en wordt opgeladen met een USB-C naar Lightning kabel.

https://youtu.be/YJ5q8Wrkbdw

Mac mini keert terug

Een wat grotere verrassing op het event was de aankondiging van de nieuwe Mac mini. Deze mini computer is nog krachtiger en sneller als de voorgangers die Apple eerder op de markt bracht. De Mac mini is verkrijgbaar vanaf een prijs van € 899.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...