Met dit horloge is snoozen voorgoed verleden tijd

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Geraak jij ’s morgens niet uit je bed? Dan kan deze Pavlok je helpen. Met een klein schokje maakt hij een einde aan dat eindeloos snoozen. Over een krachtig begin van de dag besproken.

Wanneer op maandagochtend de wekker gaat is het altijd even slikken. Hoewel direct opstaan vaak het beste is, is de verleiding om nog ‘even’ te blijven liggen zo groot. Met een druk op de snooze knop van je wekker of telefoon draai je je nog een keer om…en nog eens…en nog eens…tot er geen tijd meer te verliezen is en je écht uit bed moet om nog op tijd op je werk te komen. Gehaast en gestresst begin je de dag en dan moet de werkweek nog beginnen. Niet relaxed! Herken je dit? Dan is de Pavlok iets voor jou. Dit horloge geeft je een schok, dat meer lijkt op een vibratie, en maakt zo een einde aan snoozen. De Pavlok zorgt voor een fit begin van de dag.

Via: youtube.com (capture) | Pavlok

Stop met al je nare gewoontes

De Pavlok is een siliconen bandje met daarin een module. Iedere module is bedoeld om een specifieke slechte gewoonte aan te pakken. Heb jij nog wat meer to do’s op je nieuwjaarsresolutie staan? Er zijn modules voor:

  • Stoppen met roken
  • Ophouden met nagelbijten
  • Stoppen met snoozen
  • Nooit meer aan je haren trekken
  • Stoppen met snoepen
  • Stoppen met een slechte gewoonte naar keuze
Via: youtube.com (capture) | Pavlok

Stop met snoozen dankzij Pavlok + Shock Clock

Het is de Shock Clock module die jou voortaan op tijd uit bed gaat krijgen. Net als bij iedere andere wekker stel je de dagen en tijden in waarop je wil dat je gewekt wordt. Omdat je deze wekker om je pols draagt, kun je zelf kiezen hoe je gewekt wil worden: met geluid, met getril of met een schok. Combineren kan ook.

De wekker uitzetten? Dat kan met een druk op de knop óf je stopt de wekker door jumping jacks te doen om wakker te worden. Dan móet je wel uit bed komen…

Gewenning zorgt voor verbetering

Wakker worden met een schok klinkt niet prettig, maar nu komt het mooie: De Pavlok houdt ook je slaapgedrag in de gaten. Nadat je het horloge een tijdje gebruikt hebt, weet de Pavlok wanneer je lichtste slaapmoment is en dan zal de wekker gaan. Hierdoor is wakker worden vele malen makkelijker dan wanneer je diep slaapt en sta je dus in no-time naast je bed. Daarnaast zal je lichaam ook reageren op deze nieuwe manier van wekken en wordt je na verloop van tijd al wakker voor de eerste schok door je lichaam gaat. Snel opstaan en de wekker uit zetten zonder te snoozen en dan fit en op tijd naar je werk. Dat is nog eens een goed begin van de week!

In dit filmpje wordt de werking van de Pavlok klok uitgelegd. Bovendien zijn er getuigenissen van mensen die het gebruikten om hun ritme aan te passen. Interessant!

Een succesvol begin van de dag

Lijkt het je wat om voortaan zonder snoozen fit en op tijd je bed uit te komen? Bestel dan nu de Pavlov + Shock Clock voor een succesvol begin van de dag! Voor zo’n 108 euro (omgerekend) is het horloge van jou.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...