Maak kennis met de Tetra: een minivaatwasser met unieke functies

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

tetra-mini-vaatwasser

Er zijn weinig mensen die graag de afwas doen. Het is een huishoudelijk klusje dat je het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Een afwasmachine biedt hulp, maar niet elk huishouden heeft plak voor zo’n robuuste machine. Nu is er de Tetra: een super zuinige minivaatwasser!

Tetra

Een vaatwasser neemt veel plek in én moet aangesloten worden op een afvoer. In kleine appartementen is dit soms niet mogelijk, wat natuurlijk erg vervelend is. De Tetra is een compacte vaatwasser die niet op een afvoer aangesloten hoeft te worden. Deze slimme vaatwasser kun je aansluiten op het internet en is op afstand te bedienen. Je kunt hem gewoon op het aanrecht zetten en een afvoer is dus niet nodig. Daarnaast duurt een wasbeurt slechts 10 minuutjes.

tetra-mini-vaatwasser-1

Geen ‘echte’ vaatwasser

Nadeel van de Tetra is wel dat er geen grote aangekoekte pannen in passen. Tetra is klein, maar fijn. Je kunt er zo’n tien borden en twaalf glazen in kwijt, maar de grotere dingen als pannen moet je helaas wel zelf afwassen. Ook moet je de afwas nog wel handmatig afdrogen. Toch is de Tetra een geweldige uitvinding, want naast het compacte formaat is deze vaatwasser ook super zuinig. Zo gebruikt deze minivaatwasser slechts 4 liter water per afwas. Een gemiddelde vaatwasser gebruikt tot 5 keer zoveel water.

Meer functies

De Tetra is meer dan een vaatwasser… Zo kun je met deze minivaatwasser ook producten ontsmetten, fruit schoonmaken, vis koken en zelfs je kleren wassen. Maak de Tetra wel goed schoon nadat je een kreeft hebt gekookt, want je wilt deze geur natuurlijk niet in je kleding hebben. Deze unieke minivaatwasser wordt eind dit jaar gelanceerd en gaat omgerekend zo’n 250 euro kosten.

tetra-kreeft-koken

Iets voor jou?

Ben jij iemand die huishoudelijke taakjes zoals afwassen grondig haat? Dan is de Tetra misschien wel iets voor jou!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...