Met Linksys Velop heb je overal in huis de beste Wi-Fi-verbinding

Het lijkt zo makkelijk: een internetaansluiting regelen, Wi-Fi-netwerk inschakelen, je computer verbinden en je bent online! Tenminste…als je op de juiste plek in huis zit. Maar al te vaak gebeurt het dat de verbinding in de woonkamer (dichtbij het modem) perfect is, maar dat het internet op je werkkamertje boven of op zolder ver te zoeken is. Irritant, maar niet meer met Linksys Velop!

Linksys Velop voor een optimale Wi-Fi-prestatie

Met een Wi-Fi-versterker verbetert de verbinding vaak wel, maar het kan altijd beter. Linksys komt daarom met Velop, een multiroom Wi-Fi-mesh-Systeem. Velop is speciaal ontworpen om bij jou thuis of op kantoor te zorgen voor een optimale Wi-Fi-prestatie. Geen zorgen, dit betekent niet dat je overal in huis lelijke modems hoeft te plaatsen.

Om je netwerk overal krachtig te maken, werkt Velop met zogenaamde ‘nodes’. De Velop-nodes zijn compact en hebben een bijzonder stijlvolle vormgeving.  Dankzij het verticale model zorgt de antenne van een node voor betere verspreiding van het Wi-Fi-signaal door het hele huis. Aangesloten kabels kunnen ze gemakkelijk verbergen (zo blijft je huis lekker netjes) én ze zijn eenvoudig te verplaatsen.

In iedere kamer de beste Wi-Fi

De set up van Linksys Velop is super simpel. Met de bijbehorende app verbind je met je Wi-Fi-netwerk en sluit je de nodes daar op aan. Makkelijker kunnen ze het niet voor je maken. Plaats de nodes op strategische plaatsen in je huis en je bent voortaan verzekerd van een sterk Wi-Fi-signaal, in welke kamer je je ook bevindt.

Hoe groter je huis, hoe meer nodes je nodig zult hebben om je Wi-Fi te optimaliseren. De Linksys is te koop vanaf €330 met 2 nodes en verkrijgbaar bij bol.com, Coolblue, of Media Markt. Uiteraard kun je je set ook later nog uitbreiden.

Lees ook: Review Devolo Magic 2 WiFi: magisch eenvoudige WiFi


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo