Lifestyle

Laatste update:

KarTent: deze kartonnen tent is de droom van elke festivalganger

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Als je naar een festival gaat, is de tent meeslepen, opzetten en afbreken vast niet je favoriete bezigheid in de brandende zon of flinke regen. KarTent komt met een oplossing en wat voor één: een recyclebare kartonnen tent!

KarTent

De KarTent is volledig gemaakt van hergebruikt karton en het mooie ervan is: je kunt hem gewoon op het festivalterrein achter laten. Doordat deze gemaakt is van karton kan hij volledig gerecycled worden en breng je dus geen schade toe aan het milieu.

Deze kartonnen tent is geschikt voor twee personen en heeft een afmeting van 220cm x 150cm, waardoor hij geschikt is voor twee personen.

Lees ook: Actief op vakantie met deze tweepersoons-caravan voor achter je fiets!

Een ander groot voordeel van KarTent is het feit dat deze kartonnen tent geen licht doorlaat. Hierdoor wordt je hoogstens door de warmte (of regen) wakker, maar niet van het licht dat door je tentdoek heen schijnt. Gelukkig hebben ze wel aan ventilatie gedacht en kun je ook wat frissen lucht laten binnenkomen door het speciale luikje.

Zelf opzetten of laten opzetten

De KarTent kun je op twee manieren aanschaffen: één is door hem online te kopen en zelf mee te nemen naar het festival, of door hem door het bedrijf op te laten zetten op jouw festival. Hierbij hebben ze een geselecteerd aantal festivals waar ze dit doen door heel Europa. Op deze manier hoef je dus niet eens te slepen met je tent.

Naast de reguliere tent, is er ook een kleinere variant, zelfs een soort van spaarpot-tent en onze favoriet: de CatTent, die speciaal gemaakt is voor… Je kat!

KarTent kopen

Ben je voornemens de KarTent te kopen, dan kun je dat onder andere doen bij Bol.com. Zie jij dat zitten, een kartonnen tent voor op een festival?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer