Een nieuw abonnement afsluiten? Dit is het enige juiste moment!

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Smartphones, het kan een dure hobby zijn, maar als je het slim aanpakt met een abonnement, dan kun je relatief goedkoop bellen, WhatsAppen en Facebooken. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Geen combi

Waar het jaren geleden niet meer dan normaal was dat je een telefoon of smartphone in combinatie met een abonnement ‘kocht’, begint dit langzaam te veranderen. Het is namelijk vaak veel voordeliger om beide los van elkaar aan te schaffen.

Providers zijn tegenwoordig verplicht om aan te geven hoeveel je betaalt voor een abonnement en hoeveel daarvan voor de afbetaling van de smartphone bestemd is. Dat is niets nieuws, maar als je goed rekent, zie je dat je dan bijna altijd duurder uit bent.

Het is dan ook (meer dan) verstandig een vergelijking te maken tussen een smartphone met abonnement, of een zogenaamde Sim Only met daarbij een los toestel. Dit toestel kun je met alle abonnementen gebruiken en kun je zo duur maken als je zelf wil.

Naast het feit dat een combi zeker niet altijd voordeliger is, is een goede vergelijking essentieel. Om het je net even iets makkelijker te maken, hebben wij al een mooie aanbieding voor je gespot.

Tijdelijke aanbieding

Sim Only kun je in veel varianten vinden, maar wij hebben een mooie tijdelijk deal voor je gevonden. Hierbij krijg je extra data en maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Uiteraard kun je je internetbundel ook in de EU gebruiken zonder extra kosten.

Dit abonnement is van provider Simyo, die bekend staat om zijn goede kwaliteit en lage prijzen. Vooral omdat je op dit moment extra GB’s krijgt is dit wel het moment om een Simyo Sim Only te bestellen. Daarmee kun je weer een tijdje vooruit en ben je voor slechts een beperkt bedrag per maand klaar. 

 

[call_to_action title=”Sim Only-aanbiedingen” message=”Check deze deals om te zorgen dat je niet teveel gaat betalen voor je abonnement.” button_label=”Bekijk” button_link=”https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen” button_target=”_blank” __fw_editor_shortcodes_id=”3b87d1818495f1b6c86ef4eb826e626f” _fw_coder=”aggressive”][/call_to_action]

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...