Handig Lifestyle

Laatste update:

Met dit kleine en goedkope apparaatje houd je groente langer vers

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Mensen gooien jaarlijks veel kilo’s voedsel weg en dat is natuurlijk zonder. Maar wat nu als je met een bijzonder kleine investering, je groente langer vers en dus eetbaar kunt houden?

Groente langer vers

Dat is precies wat dit kleine apparaatje van Oxo doet. Door het filteren van een stofje genaamd etheen, dat door bepaalde groente- en fruitsoorten uitgescheiden wordt op te vangen, blijven groenten langer vers.

In onderstaande video wordt nogmaals kort uitgelegd hoe dit apparaatje werkt.

Goedkoop…

Dit klinkt natuurlijk vrij simpel voor zo’n klein apparaatje en daar is de prijs dan ook naar. Voor 5,99 dollar bespaar je regelmatig een gang naar de GFT-bak. Hou er wel rekening mee dat de filters in het apparaatje ongeveer 90 dagen meegaan en daarna dus vervangen moeten worden.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat een dergelijke investering snel is terugverdiend. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan het terugdringen van voedselverspilling. Twee vliegen in één klap…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer