GoEuro helpt bij het boeken van voordelige trein-, bus- en vliegreizen

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Er zijn veel manieren om te reizen, met evenveel verschillende tarieven en mogelijkheden. GoEuro wil dit inzichtelijk maken en geeft voor een groot deel van Europa reisadvies en de mogelijkheid om vervoersbewijzen te kopen. Wij hebben de app voor je bekeken!

GoEuro

Om met GoEuro aan de slag te gaan, kun je ervoor kiezen een account aan te maken, of eerst rond te snuffelen zonder account. Een prettige optie, zo kun je allereerst checken of het wel iets voor jou is. De interface is erg duidelijk en een goed startpunt is het invullen van het begin en einde van je reis, met daarbij bijvoorbeeld nog een specifieke dag en het aantal personen.

In ons voorbeeld gaan we van Amsterdam naar Berlijn, waar vervolgens informatie wordt getoond over de vervoersmiddelen. Dit kan met de bus, trein en vlucht. Hierbij wordt er direct aangegeven wat de prijzen zijn. Zo zien we voor de trein 69 euro staan, de bus 29 euro en vliegen kost 99 euro. Flinke verschillen. Wil je vervolgens één van de opties kiezen, dan kun je rechtstreeks via de app boeken. Het mooie hiervan is: er zijn geen verborgen kosten of andere addertjes onder het gras, je betaalt gewoon de ticketprijs.

Veel mogelijkheden

Om dit mogelijk te maken werkt GoEuro met veel verschillende aanbieders samen. We zien onder andere dat ze samenwerken met onderstaande maatschappijen.

Bus – FlixBus, Megabus, Postbus, OUIBUS, Student Agency, Eurolines en nog veel andere busmaatschappijen.
Trein – NS, Deutsche Bahn, Eurostar, SNCF, NMBS (SNCB), Trenitalia, RENFE, Thalys en nog veel andere spoorwegmaatschappijen.
Vlucht – KLM, easyJet, Vueling, British Airways, Emirates, Turkish Airlines, Lufthansa, Air Berlin, Royal Air Maroc, Air France, Qatar Airways, TUIfly en nog veel andere luchtvaartmaatschappijen.

Hierbij is ook het gebruik van allerlei verschillende kortingskaarten een mogelijkheid. Dus heb je een kortingskaart van bijvoorbeeld de NS, dan kun je dit meenemen in de prijsberekeningen, superhandig!

Ik weet in in ieder geval dat ik mijn volgende reis met GoEuro ga plannen!

Hieruit kunnen we concluderen dat er veel mogelijkheden zijn om te reizen binnen de GoEuro-app. Wil jij dit nu ook proberen, de GoEuro-app is beschikbaar voor Android en iOS en volledig gratis te gebruiken. Ik weet in in ieder geval dat ik mijn volgende reis met GoEuro ga plannen!

Naamswijziging: Omio!

Omio, voorheen bekend als GoEuro, is een platform dat reizigers de mogelijkheid biedt mobiele trein, bus en vliegtickets te vinden en te boeken. GoEuro revolutioneert samen met meer dan 800 Europese vervoerders de reiservaring van reizigers door voortdurend meer keuze, transparante prijzen en boekingsgemak aan te bieden.

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...