Voor nog geen 10 euro koop je deze 5 oordopjes die meer dan de moeite waard zijn

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Er is veel te krijgen in China, heel veel. Vaak is de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven, maar er zijn ook producten die er bovenuit springen. Daarom hebben wij vijf goedkope oordopjes uit China op een rij gezet die wel de moeite waard zijn en ook nog eens niet meer 10 euro kosten. Ben je er klaar voor?

Oordopjes uit China

Veel oordopjes die we zien op sites als AliExpress zijn namaak-producten van de populaire headphones van Apple (Airpods) of bijvoorbeeld Samsung-oordopjes die meegeleverd worden. Deze slaan we dus over in dit artikel en we kijken naar de echte merken die unieke oordopjes aanbieden voor een meer dan acceptabele prijs.

Zo zijn er een aantal merken die bijzonder populair zijn zoals bijvoorbeeld KZ (een echte aanrader) en Xiaomi. Wij hebben deze daarom uiteraard in de lijst opgenomen, maar hebben nog een aantal alternatieven voor je.

1. KZ Ate

Bij het zien van de KZ Ate denk je misschien niet direct dat dit goede headphones zijn door de aparte vorm, maar niets is minder waar. Er zijn lovende reviews te vinden op het internet, met daarin vergelijkingen van oordopjes die minstens 100 euro kosten.

Zelf heb ik deze uiteraard ook getest en als je aan de pasvorm gewend bent, koop je een erg goed geluid voor deze prijs, bijna onovertroffen.

[affcoups id=”57291″ affcoups style=”standard”]

2. Xiaomi Piston

Een iets traditionelere vorm qua oordopjes zorgt ervoor dat de Xiaomi Piston-serie belachelijk populair is. Voor een paar euro koop je erg goede oordopjes van het inmiddels snel groeiende Xiaomi, misschien ken je het wel wel van de smartphones. Deze Piston hieronder, is misschien niet de nieuwste, maar heeft een bizar goede prijs- kwaliteit-verhouding. Het is dan ook niet voor niets, mijn persoonlijke favoriet!

[affcoups id=”57297″ affcoups style=”standard”]

3. Rock Zircon Nano

Ook de ‘Rock Zircon Nano’ ken je waarschijnlijk niet van naam, maar toch is het één van de best verkopende goedkope oordopjes van dit moment. Hier weer een traditioneel design en een bijzonder goed geluid. Bestellen duurt even, maar dan heb je ook wel een bijzonder goede headphone voor een erg mooie prijs.

[affcoups id=”57299″ affcoups style=”standard”]

4.KZ ED

KZ is een grootheid als het gaat om oordopjes voor een goede prijs, maar toch goede kwaliteit. De KZ ED is ook een absolute aanrader voor iedereen die van een goede bass houdt. Deze is hier speciaal voor ontworpen en ook hierbij geldt weer: voor een zachte prijs.

[affcoups id=”57300″ affcoups style=”standard”]

5. QKZ DM1

De QKZ DM1 is één van de meest verkochte oordopjes van het moment in China. Ook hiermee haal je traditionele oordopjes in huis om naar goede kwaliteit muziek te luisteren zonder ook maar een cent teveel te betalen.

[affcoups id=”57301″ affcoups style=”standard”]

Meer op Kijkopchina.nl

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...