Gameband brengt Atari-games naar je pols via smartwatch

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

De meeste mensen kennen games als Pong en Asteroids wel. Deze kun je nu op je pols spelen via de Gameband.

Gameband

De Gameband is een smartwatch die uitermate geschikt is voor het spelen van een aantal Atari-klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Pong of Asteroids. Nu lijkt dit misschien een niet-zo-spannend horloge, maar schijn bedriegt, eigenlijk is de hardware van de Gameband hoogstaand.

Deze wordt aangedreven door de snelle chipset van Qualcomm, speciaal gemaakt voor wearables en het geheel is voorzien van een AMOLED-scherm. Deze ken je onder andere van Samsung-smartphones en deze schermen staan bekend om de diepe kleuren ‘echt’ zwart.

Het geheugen is daarnaast ook nog eens uit te breiden met een microSDkaart en dit geeft natuurlijk veel extra ruimte. Op Kickstarter is de Gameband een groot succes en zien we dat de funding inmiddels al binnen is. Wil jij ook een Gameband, dat kan vanaf 149 dollar +25 dollar verzendkosten en de levering staat voor september 2017 op de planning.

https://www.kickstarter.com/projects/717828519/gameband-the-first-smartwatch-for-gamers

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...