Met deze gadget weet je altijd precies wat er in je koelkast ligt (en meer…)

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Ovie Smarterware

Hand omhoog als je regelmatig een product uit de koelkast haalt waarvan je je ernstig afvraagt hoe lang het daar al ligt en of het nog te eten is. Check. Het is een (luxe) probleem waar we bijna allemaal last van hebben. De leftovers van de lasagne gooi je liever niet weg, maar eenmaal in de koelkast vergeet je ‘m… tot je de lasagne na een aantal dagen toch nog in de prullenbak moet gooien. Zonde, maar Ovie Smarterware kan een oplossing zijn!

Slimmer bewaren met Smarterware

Al decennia lang vertrouwen we ons etenswaar toe aan tupperware om het langer vers te kunnen bewaren. Een prima start. Maar met alle nieuwe technologieën die beschikbaar zijn, moet dat toch slimmer kunnen. En dat kan! Smarterware van Ovie laat je via de app precies zien wat er nog in je koelkast ligt, hoe lang het nog houdbaar is en wat je er mee zou kunnen maken.

Hoe werkt dat dan?

Ovie Smarterware heeft bewaarbakjes en clips met een speciaal lampje er op. Berg je iets op, dan kun je met een druk op de knop de gadget activeren. Via de app laat je vervolgens weten wat het is en hoe lang jij denkt dat je het kunt bewaren. Dan begint Smarterware met aftellen. Is het lichtje op je etenswaar groen? Dan is het nog lekker vers. Is het lichtje geel? Dan is het tijd het product toch echt op te eten. Smarterware helpt je graag met suggesties en recepten waar je het ingrediënt in/bij kunt gebruiken. Een rood lichtje? Dan ben je helaas te laat en kun je het eten weggooien. Gelukkig hoeft het dankzij het lichtje en de notificaties van Smarterware niet zo ver te komen en kun jij de leftovers tegen die tijd al lang op hebben.

Zeg nee tegen voedselverspilling

Kun jij wel wat hulp gebruiken om de voedselverspilling in huis tegen te gaan? Dan is de Smarterware van Ovie dé gadget voor jou. Je bestelt al een set vanaf 73 euro (omgerekend), vooralsnog als pre-order via Kickstarter. Met al de etenswaren die jij voortaan op tijd op eet verdien je die investering in no time terug. Dat smaakt naar meer 😉

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...