Dryp: nooit meer dode planten met deze handige app

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

Dryp App

Gaan jouw planten ook altijd veel te snel dood omdat je ze vergeet water te geven? Of kom je er na een week achter dat ze al een tijdje geen water hebben gehad en verzuip je ze vervolgens? Als jin ook zo slecht voor planten zorgt, dan is de Dry App de ideale ondersteuning in jouw leven. 

Dryp app 

De Dryp app is een initiatief van Ben Kling, die er een kickstarter investeringsronde voor is gestart. Zijn project viel zo erg in smaak dat er binnen no-time bijna 40.000 dollar werd opgehaald om de app te realiseren. Dat er veel mensen zijn die hun planten dood laten gaan en de app hard nodig hebben, mag daarmee wel duidelijk zijn.

On Kickstarter Until September 29th!

Are you a plant murderer? It's not your fault. Please, we can help you. DRYP is an app that keeps plants alive and happy. ?On Kickstarter until September 29th! ? http://drypforplants.com

Geplaatst door DRYP – An app that keeps plants alive & happy op Maandag 17 september 2018

Notificaties 

De app werkt door middel van notificaties. Je kunt zoveel planten toevoegen als je zelf wilt, waarna ze allemaal in één overzicht terechtkomen. De plant die bovenaan de lijst staat, krijgt als eerst dorst. Wanneer het tijd is om de plant water te geven krijg je een notificatie op je telefoon. Vervolgens kun je de notificatie opzij swipen en komt deze weer onderaan in de rij te staan.

  

Dryp App
Via: kickstarter.com

Planten dokter 

Maar informatie bieden wanneer je de plant water moet geven is niet het enige wat de app doet. Het fungeert namelijk ook als planten dokter. Je kunt eenvoudig kiezen welke plantsoort een bepaald probleem heeft. Zijn de bladeren geel, de punten verbrand of hangen de bladeren? De app kan je per plantensoort vertellen wat er aan de hand is, zodat jij de plant met enkele tips weer op kunt laten knappen. 

Dryp App
Via: kickstarter.com

Encyclopedie van planten 

De app is daarnaast een encyclopedie voor alle planten die je in huis hebt. Zo vind je er hoe vaak je water moet geven, hoeveel water dat moet zijn en op welke plek in huis je planten zich het fijnst voelen.  

Je kunt de ontwikkeling van de app steunen door geld te investeren in het project. Doneer je meer dan 15 dollar? Dan benoemt de bedenker van de app één van de planten die je in de app zet. Een leuk extraatje. Doneer je nog iets meer, dan kunnen downloaders van de app ook jouw naam kiezen tussen de lijst met nicknames die je voor het kiezen hebt.  


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...