Slaap beter: analyseer je slaap en nachtrust met Beddit

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

beddit slaapanalyse

Goed slapen is erg belangrijk, maar voor velen is het heel moeilijk te bepalen hoe hoog de kwaliteit van jouw slaap is. Beddit is daar de oplossing voor. Deze gadget komt in de vorm van een sensorstrip die je onder je matras waardoor je er tijdens je slaap niets van merkt. De volgende ochtend lees je alles gemakkelijk terug via de bijbehorende app.

Uitgebreide slaapanalyse

Slaapproblemen zijn van alle tijen en kun je leven serieus beïnvloeden. Bespraken we eerder al de SmartSleep als oplossing, kun je natuurlijk ook meer te weten komen over hoe je slaapt. Een middel daarvoor is Beddit.

Beddit komt erg veel over jou en je slaapgedrag te weten. Zo wordt in de nacht onder andere gemeten hoe hoog je hartslag was gedurende de nacht, hoe je ademhaling was en houdt hij zelfs bij of je gesnurkt hebt. Bovendien wordt gemeten hoe de slaapkamertemperatuur en luchtvochtigheid was, om te bepalen of dat invloed heeft op je slaapgedrag.

beddit slaapsysteem

Persoonlijke slaapdoelstellingen

Via de app is het mogelijk om dagelijks je doelstellingen op te geven zoals je slaapduur of de tijd dat je naar bed gaat. De app motiveert je door persoonlijke meldingen om deze doelstellingen te halen en geeft je de volgende dag een overzicht van de wel of niet behaalde doelstellingen.

Eenvoudig te gebruiken

In tegenstelling tot andere apps die beschikbaar zijn op smartphones is Beddit erg gebruiksvriendelijk. Geen smartphone die je onder je kussen hoeft te leggen en geen kabels die je aan moet sluiten. De strip onder je matras is slechts 2 millimeter dun, waardoor je tijdens het slapen niets van de aanwezigheid van de strip merkt.

Via: Apple Store Beddit 3.5

Jij kunt lekker slapen, Beddit doet voor jou de rest. Wil jij graag beter slapen en heb je de oplossing nog niet gevonden? Dan is Beddit een prima manier om in kaart te brengen hoe jij je slaap kunt verbeteren. Dingen waar jij ’s nachts geen tijd voor hebt om op te letten, houdt Beddit maar al te graag voor je in de gaten. Op de website van Beddit is deze gadget te verkrijgen voor 149,95 dollar. Daarna even de gratis app downloaden en klaar is Kees! Welterusten…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...