Dit zijn 5 handige apps voor de Samsung Galaxy S8

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Er zijn veel, heel veel apps beschikbaar voor Android en wij scheiden het kaf van het koren. Zonder bij de usual suspects terecht te komen: wat zijn de leukste apps voor je Samsung Galaxy S8.

Gboard

Natuurlijk doe je bijzonder veel op een smartphone, maar bijna overal moet je bij typen. Om dit net wat prettiger te maken, is er Gboard. Het toetsenbord van Google met uitgebreide mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het gebruiken van GIFjes direct vanaf het toetsenbord. Maar ook handige woordvoorspelling en direct zoeken in Google.

> Download Gboard

Google Opinion Rewards

Wil je een extra zakcentje verdienen om bijvoorbeeld apps te kopen in de Play Store? Dat kan met Google Opinion Rewards. Deze app schotelt je regelmatig een enquête voor met daarin vragen. Na het invullen van meestal 2-5 vragen, krijg je een klein bedrag bijgeschreven in de Play Store-tegoed. Handig als je bijvoorbeeld van plan bent binnenkort weer een Samsung Mobiel te kopen en alvast wat toffe apps wil ‘sparen’.

> Download Google Opinion Rewards

PostNL

Deze app verwacht je misschien niet direct in de lijst, maar het is een bijzonder handige app voor de S8. Komt er een pakketje aan, dan kun je hem hierin tracken, maar ook het aanmaken van verzendlabels is mogelijk binnen de PostNL-app. In 2017 werd ook nog eens de mogelijkheid toegevoegd om te zien welke briefpost er naar jou onderweg is!

> Download PostNL

Pocket Casts

Luister je wel eens podcasts? Dan is de Pocket Casts jouw go-to-app! Een prachtig ontworpen entertainment-app met veel mogelijkheden om afleveringen op te slaan, versneld af te spelen en nog veel meer. Daarnaast worden gegevens ook nog eens gesynct met andere apparaten.

> Download PocketCasts

Tikkie

Even snel wat geld terugbetalen of de rekening splitten? Dat kan eenvoudig met Tikkie. Ook al is deze app van ABN AMRO, iedereen kan hem gratis gebruiken. Kwestie van linkje delen, betaling via iDeal en klaar! Zo eenvoudig kan het zijn om snel even iemand terug te betalen. Dat vinden overigens meer mensen, de Tikkie-app is bijzonder populair en wist binnen relatief weinig tijd veel gebruikers aan zich te binden.

> Download Tikkie

Nog meer?

Ben je nog op zoek naar meer toffe apps voor je smartphone? Dan kun je terecht bij KPN, die ook een lijstje met apps hebben gemaakt die je zeker niet mag missen op je smartphone.

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...