Geen sportschool met Tonal: je eigen interactieve sportinstructeur

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

tonal smart fitness systeem

Geen duur abonnement op de sportschool, geen privé sportinstructeur en geen zolder met veel apparaten die alleen maar in de weg staan. Het Tonal Smart Fitness systeem geeft jou de ultieme sportbeleving op een unieke en interactieve manier. Sporten wordt weer leuk!

Slaag jij er niet altijd in jezelf naar de sportschool te sleuren? Veel mensen worstelen met een motivatiegebrek wanneer het op sporten aankomt. Het is ook een heel gedoe. Bovendien betaal je je al snel blauw aan een abonnement. Het Tonal Smart Fitness systeem speelt hier slim op in door de sportschool naar jouw thuis te brengen.

Via: pexels.com | Victor Freitas, CC

Interactief sporten

Niet iedereen kan altijd de motivatie opbrengen om weer te gaan sporten. We weten allemaal dat het belangrijk is, maar die stap zetten is toch voor velen een brug te ver. Het Tonal Smart Fitness systeem helpt je daarbij. Het is een interactief fitnessapparaat dat jou helpt om sporten leuk te houden. Dit digitale sportsysteem laat jou interactieve video’s zien en stemt de oefening helemaal op jouw programma af.

tonal smart fitness systeem
Via Tonal.com

Je kunt het Tonal Smart Fitness systeem vergelijken met een persoonlijke sportinstructeur. Je geeft op het apparaat aan wat je doelen zijn en middels video’s laat het je zien welke opdrachten je moet doen en hóe je ze moet uitvoeren. Bovendien houdt het al jouw gegevens bij, dus het systeem is altijd op de hoogte van jouw vorderingen en helpt jou nog fitter te krijgen.

Via: pexels.com | Karl Solano, CC

Thuis sporten met optimaal resultaat

Het systeem is te bevestigen aan de muur en aan de zijkant komen twee stangen naar buiten waarmee jij je krachtoefeningen kunt doen. Tijdens de oefeningen die je aan het doen bent krijg je real-time instructies over hoe jij de oefeningen nog beter kunt uitvoeren voor een optimaal resultaat. De ingebouwde sensoren kunnen namelijk precies volgen welke oefeningen jij aan het doen bent en waar verbeterpunten liggen.

Zowel voor de beginnende sporter als de ervaren fitnesser is het systeem geschikt. Het apparaat is dusdanig in te stellen dat er voor iedereen een geschikt trainingsprogramma te vinden is.

Tonal smart fitness kopen

Het Tonal Smart Fitness systeem is alleen geen goedkoop product. Voor 2.995 dollar kun je er één aanschaffen. Dus wil jij op een leuke manier fit worden en geen bergen geld uitgeven aan sportscholen en sportinstructeurs (maar wel aan een coole hometrainer)? Dan is dit echt iets voor jou.

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...