Met deze ‘slimme wijnopener’ blijft je wijn jaren goed!

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

dure-wijnopener

Je hebt speciale wijnopeners die de kurk in de fles laten zitten. Op deze manier komt niet alle wijn in aanraking met zuurstof en blijft de wijn langer goed. Coravin is een van de merken die deze geavanceerde wijnopeners ontwikkeld. Het laatste model nog geavanceerder als voorgaande modellen. Helaas is deze ook iets duurder…

Coravin

Coravin produceert inmiddels al jaren wijnopeners die de kurk in de fles laten zitten. Hoe werkt het precies? De wijnopener prikt als het ware een gaatje in de kurk waar gas doorheen geblazen wordt. Zo komt de rest an de wijn niet in aanraking met zuurstof en blijft deze vele jaren goed.

coravin-model-11

Model 11

Het nieuwste model van Coravin heet Model 11. Deze wijnopener is voorzien van een ingebouwde beluchter. Deze beluchter voorziet de wijn uit de fles direct van extra zuurstof.  De wijnopener beschikt over een colonne LED scherm waarom je kunt zien of de batterij opgeladen moet worden. Daarnaast maakt de Coravin Model 11 verbinding met je smartphone. Zo kun je op je smartphone de statistieken zien, maar ook laat de app zien welke gerechten het beste samengaan met bepaalde wijnen.

Duur grapje

Kortom, deze slimme wijnopener is ideaal voor de bovengemiddelde wijnliefhebber. Het prijskaartje is echter om te huilen… De Coravin Model 11 kost maar liefst 999 dollar (!). Deze luxe wijnopener is vanaf september te koop. Meer informatie vind je op deze website.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...