Deze slimme portemonnee maakt foto’s van zakkenrollers

Deze slimme portemonnee maakt foto’s van zakkenrollers

In een wereld waar alles slimmer wordt, kan onze portemonnee natuurlijk niet achterblijven. We hebben inmiddels al wat varianten voorbij zien komen, maar de Volterman spant de kroon aldus de makers.

Volterman portemonnee

In deze innovatieve portemonnee zit een GPS-chip die het mogelijk maakt om hem te volgen, waar je ook bent. Maar de meest opvallende functie is wel de camera die zakkenrollers fotografeert. Dit zorgt er in ieder geval voor dat als je portemonnee gestolen wordt, je mogelijk beelden van de daders krijgt. Hoe het in praktijk werkt moet natuurlijk nog blijken, maar innovatief is het wel.

Verder zien we ook nog een powerbank, die het mogelijk maakt om je smartphone op te laden. Ben je de portemonnee ergens vergeten, dan krijg je een seintje door de ingebouwde Bluetooth-chip. Ben je daarnaast bang dat je pasjes ‘gescand’ worden, Volterman is ook nog eens gemaakt van RFID-werend materiaal.

Op IndieGoGo is Volterman een groot succes, er is inmiddels al ruim 700.000 dollar op gehaald, waarmee het doel van 45.000 dollar ruim overschreden is. Wil je zelf een Volterman, dat kan voor 145 dollar.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo