Met deze prachtige whiskyglazen geniet je nóg meer van je whisky

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

sempli-whiskyglas

Whisky is niet alleen voor oude mannen. Deze eeuwenoude drank wordt steeds populairder. Hoe geniet je nu het meest van whisky? Uit een prachtig glas! Zo kun je lekker lang genieten en langzaam sipjes nemen. Deze stijlvolle glazen zorgen ervoor dat je voortaan nóg meer van je whisky geniet!

Whisky

Whisky is een eeuwenoude sterke drank die zijn oorsprong vindt in Schotland. Het is dan ook geen verrassing dat de populairste whisky’s uit dit land komen. Schotse whisky, ook wel ‘scotch’ genoemd. Bekende merken zijn Johnny Walker en Jack Daniels.

jack-daniels-whisky

Whiskyglas

Whisky wordt meestal gedronken uit een speciaal whiskyglas. Deze glazen worden ook wel ’tumblers’ genoemd. Deze glazen hebben de vorm van een cilinder en zijn kort en breed. Normaal gesproken hebben deze tumblers een ‘lelijke’ dikke platte bodem, maar er is nu een whiskyglas te koop dat er wel goed uitziet!

Sempli

Sempli heeft whiskyglazen ontwikkeld die er niet alleen super mooi uitzien, maar ook erg praktisch zijn. De unieke, gebolde onderkant van het glas zorgt ervoor dat de whisky als het ware door het glas walst. Hierdoor komen er heerlijke aroma’s vrij en zal je whisky nóg beter smaken! De glazen zijn niet goedkoop en hebben een prijskaartje van ongeveer 20 euro ( 2 glazen voor 40 euro). Meer informatie op deze website. Een goedkopere variant is te vinden bij BOL.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...